Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери оцінили шанси Берінчика нокаутувати Сімеона під час бою за титул WBO International

Владислав Стародубцев
У четвер, 8-го жовтня, відбудеться вечір боксу під егідою промоутерської компанія K2 Promotion. Головною подією стане бій між володарем титулу інтернаціонального чемпіона за версією WBO у легкій вазі (до 62,5 кг) Денисом Берінчиком та румуном Віорелом Сіміоною. Що пропонують букмекери на це протистояння – читайте у бетторському прев’ю від «Рейтингу Букмекерів».
Букмекери оцінили шанси Берінчика нокаутувати Сімеона під час бою за титул WBO International

Букмекери оцінили шанси Берінчика нокаутувати Сімеона під час бою за титул WBO International

За розрахунками букмекерської компанії Favbet, 32-річний українець з імовірністю у 99% успішно захистить свій титул в бою проти 38-річного візаві.

На перебіг подій, за яким Сіміона здобуде перемогу, пропонують укласти парі за 18.0 (5% ймовірності). Шанси, що бій завершиться нічиєю оцінили коефіцієнтом 34.0 (3% ймовірності). На перемогу Берінчика можна «зарядити» за скромні 1.01 (99% ймовірності).

Ставку за 1.65 (56%) розрахують як виграшну, якщо Денис переможе суперника достроково. Водночас якщо ви впевнені, що бій триватиме усі 12 раундів, а Берінчик переможе за рішенням суддів, до вашої уваги котирування 2.10 (44%).

Поставити на те, що Віорел здобуде дострокову перемогу можна за 26.0 (4%), а на варіант, за яким румун виграє за очками, пропонується укласти парі за 21.0 (5%).

Імовірність сценарію, за яким бій триватиме усі 12 раундів оцінили у 46% (коефіцієнт 1.72). Виграшною виявиться ставка за 2.05 (54%), якщо поєдинок завершиться достроково перемогою одного з бійців.

На тотал більше 5,5 раундів  можна «зарядити» за 1.18 (79%). Натомість на варіант менше пропонується коефіцієнт 4.50 (21%). На тотал більше 9,5 встановлене котирування 1.75 (53%), а на «низ» – 2.0 (47%).

На професійному ринзі Віорел Сіміон провів 25 боїв (22 перемоги, 9 з яких нокаутом). Живе і тренується у Румунії, має прізвисько «Бомбардувальник». Свого часу володів титулами інтерконтинентального чемпіона IBF, чемпіона WBF, інтернаціонального чемпіона за версією WBC та чемпіона WBC Mediterranean.

У доробку Дениса Берінчика 13 поєдинків на профі ринзі та жодної поразки. 7 боїв завершилися достроковою перемогу українця. Володіє поясами WBO Oriental та WBO International. Попередній бій «Грім» провів понад пів року тому – у лютому проти аргентинця Ектора Едгардо Сармієнто, за підсумками якого переміг після одноголосного рішення суддів.

Бій проти Сіміон стане для Берінчика четвертим захистом титулу інтернаціонального чемпіона світу за версією WBO.

Вечір боксу компанії K2 Promotion відбудеться у заміському комплексі Equides Сlub, що розташований у Київській області. Поєдинок між Берінчиком та Сіміоном стартує о 21:30, однак у програмі шоу, що розпочнеться о 19:00, поєдинки за участі легковаговика Василя Чоботаря (5-0-0, 2 КО, колишнього чемпіона Європи Максима Бурсака (36-6-2, 16 КО), чинного чемпіона України Мішико Беселії (20-1-0, 14 КО) та інших.

Букмекери оцінили шанси Макгрегора перемогти Паккьяо за правилами боксу

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт