Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери оцінили шанси «Баварії» без лідерів обіграти «ПСЖ»

Владислав Стародубцев
У матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів «Баварія» на «Парк де Пренс» спробує нівелювати перевагу «ПСЖ». Як аналітики букмекерської компанії Favbet оцінюють шанси команд, читайте у прев’ю «РБ».
Букмекери оцінили шанси «Баварії» без Левандовського обіграти «ПСЖ»

Букмекери оцінили шанси «Баварії» без Левандовського обіграти «ПСЖ»

Перший поєдинок між цими командами на «Альнц Арені» завершилися видовищними 2:3 на користь парижан. На дубль Кіліана Мбаппе і влучний постріл Маркіньйоса результативно відповіли Томас Мюллєр та Максим Шупо-Мотінг. 

За розрахунками фахівців, очевидного фаворита у зустрічі немає, але невеличку перевага все ж віддають гостям: перемога «ПСЖ» – 32% (коефіцієнт – 3.0), звитяга «Баварії» – 44% (2.21), нічия – 24% (4.0). У парижан понад вдвічі більше шансів опинитися у 1/2 фіналу, аніж у мюнхенців: 71% (1.36) проти 29% (3.35). 

У 21% оцінюють перебіг подій, за яким команда Маурісіо Почеттіно переграє суперника з гандикапом щонайменше у два голи (фора -1), тоді як 33%, що підопічні Гансі Фліка здолають суперника з аналогічним результатом на свою користь. 

Уболівальникам варто очікувати чималої кількості голів, принаймні про це свідчать котирування на тотал забитих м’ячів: «більше» – 68%, «низ» – 32%. Точнісінько такий розклад сил у маркеті на «Обидві заб’ють»: 68% проти 32%. 

Найімовірніший підсумок матчу – результативна нічия (27%). 

Статистичні факти про матч «ПСЖ» – «Баварія»

  • У Лізі чемпіонів команди зіграли 10 матчів: 6 перемог у «ПСЖ» і 4 – у «Баварії». Не було зафіксовано жодної нічиєї;
  • Торік парижани вперше з 1995-го року зуміли пробитися до 1/2 фіналу. «ПСЖ» вдев’яте поспіль грає у плей-оф раунді Ліги чемпіонів;
  • У «ПСЖ» феноменальна статистика домашніх матчів у єврокубках: 38 перемог, 17 нічиїх і лишень 4 поразки в останніх 59 поєдинках на «Парк де Пренс»;
  • Безпрограшна домашня серія «ПСЖ» з клубами з Німеччини налічує 9 матчів (В8, Н1). Команда зі столиці Франції жодного разу не програвала представнику Бундесліги у рідних стінах;
  • В 16-тивипадках з 17-ти «ПСЖ» проходив далі, коли здобував перевагу за підсумками першого поєдинку плей-оф єврокубків. Єдиний виняток – 1/8 фіналу минулої кампанії, коли після виїзної перемоги над «Ман Юнайтед» (2:0) була домашня поразка (1:3);

  • «Баварія» рекордну кількість разів – 19 – виходила у чвертьфінал Ліги чемпіонів. Подібним показником не може похизуватися жоден клуб. Найближчий переслідувач – «Барселона» (18). Водночас мюнхенці 6 разів поступалася вдома у першому матчі плей-оф єврокубків (далі проходили двічі):
  • Поразка від «ПСЖ» стала для «Баварії» тільки другою за останні 29 матчів в Європі: В23, Н5. Востаннє «Ротен» програвали на виїзді в єврокубках якраз у Парижі – з рахунком 0:3 у першому турі Ліги чемпіонів 2017/2018, статистика мюнхенців в гостях з того часу: В13 Н4;
  • Статистика «Баварії» проти французьких клубів в плей-оф: В7;П1. «Ротен» виграли 9 із 11 останніх матчів з клубами з Франції вдома і в гостях. Однак «Баварія» програла усі 4 матчі з «ПСЖ» на «Парк-де-Пренс».

Кадрові втрати 

У обох команд просто божевільні кадрові втрати. У лазареті «Баварії» з хворобами і травмами перебувають Дуглас Коста, Роберт Левандовський, Серж Гнабрі, Жером Боатенг, Ніклас Зюле, Леон Горецка, Кінгслі Коман, Роб-Тормен Хоффман, Корентен Толіссо, Марк Рока і Малік Тіллман. Загалом – 11 гравців, повноцінний стартовий склад. Під питанням участь Лукаса Ернандеса. 

В таборі «ПСЖ» теж вистачає втрат: не зіграють Маркіньйос, Хуан Бернат, Мауро Ікарді, Лайвен Курзава і Абду Діалло. 

Матч-відповідь між «ПСЖ» і «Баварією» зіграють у вівторок, 13-го квітня, початок – о 22:00. Зустріч обслуговуватимуть рефері з Італії на чолі з Даніеле Орсато. Поєдинок у прямому ефірі покаже телеканал Футбол 1 і Vollia Football 1, який доступний до перегляду на відеосервісі MEGOGO. Переможець цієї пари у півфіналі Ліги чемпіонів зустрінеться з сильнішим у дуелі «Манчестер Сіті»/«Боруссія» Дортмунд (перший матч – 2:1).

«ПСЖ» – «Баварія»: прогноз і ставка Ігоря Бурбаса

«ПСЖ» – «Баварія»: прогноз і ставка Олександра Шовковського

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт