Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери оцінили ймовірність проведення матчу Україна – Росія на Євро-2020

Владислав Стародубцев
Без шансів для команди Станіслава Черчесова?
Букмекери оцінили ймовірність матчу Україна - Росія на Євро-2020

Букмекери оцінили ймовірність матчу Україна – Росія на Євро-2020

За розрахунками аналітиків букмекерської компанії Favbet, не варто покладати великий надіх на очне протистояння обох команд у плей-оф раунді чемпіонату Європи. Імовірність проведення матчу між збірними України та Росії – 6% (коефіцієнт – 15.0). 

Відповідно 94% (1.01), що колективи не гратимуть один проти одного. Принаймні на цьогорічному континентальному футбольному форумі. 

У стартових турах групового етапу і українці, і росіяни зазнали поразки: підопічні Станіслава Черчесова у Санкт-Петербурзі розгромно поступилися Бельгії (3:0), а команда Андрія Шевченка, хоч і змогла відігратися з 0:2, але нічию у зустрічі з Нідерландами не втримала (3:2). 

На якому етапі змагань команди можуть зустрітися?

Варіант 1: «Синьо-жовті» виграють квартет С, а наші північно-східні сусіди фінішують на другій сходинці у своїй групі. Далі колективам необхідно подолати 1/8 фіналу, а у чвертьфіналі, який відбудеться у азербайджанському Баку, збірні України і Росії, якщо, звісно, дістануться туди. 

У такому випадку команда Шевченка у 1/8 повинна пройти одну з команд, що посяде третє місце в групі E (Словаччина, Іспанія, Швеція, Польща), D (Чехія, Англія, Хорватія, Шотландія) або F (Угорщина, Португалія, Франція Німеччина). Натомість Черчесов зобов’язаний налаштувати хлопців на виграш когось з трійки Туреччина, Швейцарія, Уельс. 

Варіант 2: збірна Росії тріумфує в групі B, а Україна – посяде друге місце серед своєї четверки збірних. У такому варіанті протистояння команд можливе теж у 1/4 фіналу. От тільки на початку плей-оф суперниками можуть стати інші команди, аніж у варіанті №1. 

«Синьо-жовті», найімовірніше, зіграють проти Італії, а наші сусіди – проти третьої команди групи А (Італія, Швейцарія, Уельс, Туреччина), D (Чехія, Англія, Хорватія, Шотландія), E (Словаччина, Іспанія, Швеція, Польща) або ж F (Угорщина, Португалія, Франція, Німеччина).

Найменш ймовірний варіант – потенційна зустріч у півфіналі або фіналі Євро-2020 і подолати горнило плей-оф. Для цього потрібно обом командам фінішувати на третій позиції за підсумком групового етапу. 

Вказані сценарії можливі, якщо УЄФА не вигадає механізм розведення команд, як це працює на клубному рівні. Востаннє збірні України та Росії протистояли одна одній у форматі національних команд ще у 20 столітті. 

У відборі до Мундіалю 2000 року наші хлопці вибили росіян в двох зустрічах. На «Олімпійському «Синьо-жовті» виграли з рахунком 3:2, а на «Лужніках» зафіксовано нічию – 1:1. Саме у Москві Андрій Шевченко забив легендарний гол зі штрафного голкіперу Олександру Філімонову. Тоді Росія припинила боротьбу за вихід на чемпіонат світу, а українці у стикових листопадових матчах програли Словенії (1:2, 1:1). 

Як інформував «РБ», фахівці оцінили шанси збірної України здобути першу перемогу в історії чемпіонатів Європи у поєдинку проти Північної Македонії, що відбудеться найближчого четверга. 

Євро-2020. Результат збірної України: прогноз і ставка Мірчі Луческу

Олег Федорчук: «Закидати шапками Північну Македонію не вийде»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт