Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери обвалили коефіцієнт на чемпіонство «Мілана» в Серії А

Владислав Стародубцев
«Мілан» видав фантастичний старт сезону: «Россонері» – єдиний колектив в Європі, що не зазнав жодної поразки у сезоні 2020/2021 років. Цей факт змусив фахівців букмекерської компанії Favbet підвищити шанси підопічних Стефано Піолі стати найкращою командою Італії.
Букмекери обвалили коефіцієнт на чемпіонство «Мілана» в Серії А

Букмекери обвалили коефіцієнт на чемпіонство «Мілана» в Серії А

«Мілан» – одноосібний лідер Серії А зі 100% показником у графі очки. «Россонері» пропустили лишень один гол в стартових чотирьох турах, а безпрограшна серія команди налічує 21 матч. Схоже, Златан Ібрагімович разом з партнерами вирішили нагадати фанатам, за який величний клуб вони вболівають. Зараз гра «Мілана – це справжнє одкровення, адже рік тому, коли на тренерський місток прийшов Стефано Піолі, більшість або скептично ставилося до такого призначення, або вважало його тимчасовою фігурою.

За оцінкою аналітиків, на цю мить імовірність перебігу подій, за яким «Мілан» фінішує на першій сходинці, оцінюють у 15% (коефіцієнт – 6.50), тоді як перед стартом сезону на чемпіонство «Россонері» пропонували укласти парі за 20.0 (5% ймовірності).

Фаворитом в боротьбі за «Скудетто» залишається туринський «Ювентус». Ставку за 2.40 (42%) розрахують як виграшну, якшо команда Андреа Пірло здобуде 10 чемпіонський титул поспіль. Цікаво, що коефіцієнт суттєво підріс, адже перед початком кампанії 2020/2021 років фахівці пропонували 1.55 (65%).

Непогані шанси поборотися за чемпіонство в Серії А у «Інтернаціонале» (3.50, 29%) та «Наполі» (6.0, 17%). Перед перший туром чемпіонату Італії на тріумф команди Антоніо Конте можна було поставити за 4.50 (22%), а шанси підопічних Дженнаро Гаттузо оцінювалися котируванням 30.0 (3%).

Сьогодні, 26-го жовтня, «Мілан» на «Сан Сіро» спробує продовжити власну переможну серію в матчі проти Роми Пауло Фонсеки. Стартовий свисток у зустрічі пролунає о 21:45 за Києвом. Зустріч у прямій трансляції покаже телеканал «Футбол 2».

У турнірній таблиці Серії А лідирує «Мілан» (12 очок). Це при тому, що у команди на один зіграний поєдинок менше, аніж у «Наполі», що розташувався на другій позиції (11 очок) та «Сассуоло» (10 очок).  Водночас «Інтернаціонале» (10 очок) і «Ювентус» (9 очок) йдуть на четвертому та п’ятому щаблі відповідно.

Як повідомляв «Рейтинг Букмекерів», міжнародна беттингова компанія Parimatch підписала контракт про співпрацю з «Ювентусом».

Як змінилися шанси «Динамо» у групі Ліги чемпіонів після поразки від «Ювентуса»?

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт