Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери обрушили коефіцієнт на трансфер Лаутаро Мартінеса в «Барселону»

Сергій Гумен
В боротьбі за аргентинського форварда вперед вирвалася «Барселона», яка підшукує заміну уругвайцю Луїсу Суаресу. Якщо в кінці лютого поточного року шанси каталонського гранду оформити трансфер Мартінеса оцінювалися у 25% ймовірності (котирування – 4,0), то сьогодні цей перехід виглядає набагато реальнішим.
Букмекери обрушили коефіцієнт на трансфер Лаутаро Мартінеса в «Барселону»

Букмекери обрушили коефіцієнт на трансфер Лаутаро Мартінеса в «Барселону»

Аргентинський нападник міланського «Інтера» Лаутаро Мартінес з великою часткою ймовірності може змінити клубну прописку в літнє трансферне вікно. Як повідомляють італійські та іспанські ЗМІ, основними претендентами на 22-річного футболіста вважаються каталонська «Барселона» та мадридський «Реал». Також повідомляється про інтерес до гравця з боку лондонського «Челсі», проте сам Мартінес віддає перевагу продовженню кар’єри в Прімері.

Раніше фаворитом на підписання контракту з Лаутаро, на думку аналітиків, вважався «Королівський» клуб, однак тепер ситуація кардинально змінилася. Вперед в боротьбі за аргентинця вирвалася «Барселона», яка підшукує заміну 33-річному уругвайцю Луїсу Суаресу. Якщо в кінці лютого 2020-го року шанси «Синьо-гранатових» оформити трансфер Мартінеса оцінювалися у 25% ймовірності (котирування – 4,0), то сьогодні цей перехід виглядає набагато реальнішим, згідно з оцінкою букмекерської контори Paddy Power. Ірландський букмекер оцінив шанси на трансфер нападника в каталонський гранд у 60% ймовірності (коефіцієнт – 1,67).

Що стосується мадридського «Реала», то його шанси підписати аргентинця зменшилися. Раніше ймовірність переходу Лаутаро в «Королівський» клуб оцінювалася в 31% (котирування – 3,25). Наразі шанси «Вершкових» підписати Мартінеса складають 22% ймовірності (коефіцієнт – 4,5). Що стосується шансів на перехід Мартінеса в лондонський «Челсі», то вони складають всього 18% ймовірності (котирування – 5,5).

Нагадаємо, що нападник грає в складі «Нерадзуррі» з літа 2018-го року. В міланський гранд аргентинський форвард перейшов з аргентинського «Расінга», підписавши довгостроковий контракт, який розрахований на п’ять років. Зазначимо, що в чинній трудовій угоді Мартінеса з міланським клубом прописана сума відступних, яка становить 111 мільйонів євро.

У поточному розіграші італійської Серії А Лаутаро зіграв 22 поєдинки, в яких забив 11 голів (два – з пенальті) і віддав чотири результативні передачі. Наразі чемпіонат Італії призупинений через пандемію коронавіруса.

Букмекери: хто стане новим президентом УПЛ?

5 подій для ставок на спорт. 7 травня

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт