Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: Німеччина – фаворит Євро-2020, шанси України – менше 1%

Рейтинг Букмекерів
Євро-2016 завершився 10-го липня, чемпіоном Європи стала збірна Португалії, вперше в своїй історії. Деякі букмекери вже приймають ставки на переможця Євро-2020, яке пройде в 13-ти містах 12-ти європейських держав.
Поставити на чемпіонство німців в БК Skybet можна за 4.5

Поставити на чемпіонство німців в БК Skybet можна за 4.5

Відповідно до котирувань букмекерської контори Sky Bet, головним фаворитом наступного чемпіонату Європи вважається збірна Німеччини, яка програла команді Франції в півфіналі Євро-2016: поставити на чемпіонство німців у 2020-му році можна за 4.5.

У трійку фаворитів також увійшли фіналіст турніру поточного року збірна Франції (5.5) і іспанська національна команда (7.0), яка закінчила свій виступ на Євро-2016 в 1/8 фіналу, програвши італійській збірній.

На чемпіонство збірних Англії, Італії, Бельгії та новоявленого володаря кубка Європи, збірної Португалії, можна поставити з однаковим коефіцієнтом 11.0.

Імовірність тріумфу однієї з головних сенсацій Євро-2016, команди Уельсу, оцінюється коефіцієнтом 51.0, а шанси ісландської збірної, у якої цього року явно додалося прихильників і віри в себе, перемогти на Євро-2020 рівні 101.0. Такий же коефіцієнт дається на чемпіонство збірної України. Поставити на те, що Євро-2020 виграє команда Росії, можна за 67.0.

Зазначимо, що найвищий коефіцієнт – 5001.0 – дається на чемпіонство збірних Молдови, Сан-Марино, Гібралтару, Косово і Мальти.

У 2020-му році буде 60 років з тих пір, як пройшов перший чемпіонат Європи в історії (переможцем в 1960 році стала збірна СРСР). У зв’язку з цим 16-та за рахунком першість континенту пройде в 13-ти містах: Амстердамі, Баку, Більбао, Брюсселі, Будапешті, Бухаресті, Глазго, Дубліні, Копенгагені, Мюнхені, Римі, Санкт-Петербурзі і Лондоні, де відбудуться півфінали і фінали.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт