Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери не вірять, що сезон УПЛ дограють

Владислав Стародубцев
За оцінкою аналітиків, 73% ймовірності, що розіграш чемпіонату України з футболу достроково завершать через пандемію хвороби COVID-19. Позиції у підсумковій турнірній таблиці, найімовірніше, будуть визначені шляхом голосування представників усіх клубів до початку осені, інформує «Рейтинг Букмекерів» з посиланням на лінію компанії Favbet.
Букмекери не вірять, що сезон УПЛ дограють

Букмекери не вірять, що сезон УПЛ дограють

Рішенням Української асоціації футболу від 17-го березня усі футбольні змагання на території країни були призупинені на невизначений термін через стрімке поширення коронавірусної інфекції.

Згодом Виконавчий директор Favbet Ліги Євген Дикий розповів, що розглядається варіант із достроковим завершенням сезону:

«Якщо не зможемо закінчити чемпіонат у терміни, які встановив УЄФА, то будемо вирішувати з клубами. У нас буде два варіанти: завершити чемпіонат так, як він виглядає зараз, або врахувати тільки перший етап, без 23-го туру. Будемо пропонувати ці два сценарії. Щодо вильоту також є кілька варіантів, але поки оголошувати ми їх не будемо», – констатував він.

Відповідно до котирувань букмекера, 27% ймовірності (3,45), що чемпіонат України вдасться поновити та 73% ймовірності (1.35), що клуби УПЛ під час колективного голосування визначать підсумкові місця команд, а сезон буде достроково припинений до 1-го вересня 2020-го року. 

Наразі у Favbet Лізі лідирує донецький «Шахтар», в активі якого 59 очок. На другому місці розташувалася луганська «Зоря», що випереджає київське «Динамо» за додатковими показниками (в обох команд по 46 залікових пунктів). У зоні вильоту перебувають «Карпати» (14 очок) та «Олімпік» (19 очок).

Днями УЄФА рекомендував завершити проведення усіх національних ліг до 30-го червня.

«Рейтинг Букмекерів» повідомляв, що ймовірність поновлення УПЛ до 15-го травня – 15%, а оператори приймають ставки на матч за друге місце між «Зорею» та «Динамо», якщо чемпіонат вирішать завершити достроково.

Станом на 10:00 2-го квітня в Україні 804 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 20 летальних, 13 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 135 нових випадків, йдеться в повідомленні МОЗ.

Ярмоленко не виключає можливість повернення у «Динамо»

Шанси «Шахтаря» на вихід у чвертьфінал Ліги Європи – більше 80%

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт