Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери назвали нового фаворита Євро-2020 після вильоту Франції та Португалії

Владислав Стародубцев
Букмекерська компанія Favbet назвала нову трійку головних претендентів на виграш чемпіонату Європи після того, як турнір покинули чинний тріумфатор та головний фаворит – збірні Португалії та Франції.
Букмекери назвали нового фаворита Євро-2020 після вильоту Франції та Португалії

Букмекери назвали нового фаворита Євро-2020 після вильоту Франції та Португалії

Етап 1/8 фіналу футбольного форуму у самому розпалі. Вчорашній ігровий день подарував уболівальникам просто фантастичні за драматургією поєдинки: Хорватія і Швейцарія змогли відіграти два м’ячі під завісу другої 45-хвилинки у команд Іспанії та Франції відповідно, перевівши поєдинки у екстрайми. 

У додатковий час «Картатим» не пощастило – підопічні Златко Даліча пропустили двічі (3:3, 3:5). Для них цей чемпіонат Європии завершено. Натомість Швейцарія створила справжню сенсації, вибивши зі змагань Францію за підсумками серії пенальті (3:3, 5:4). А на день раніше Чехія розібралася з Нідерландами (2:0), і Бельгія пройшла Португалію (1:0) завдяки результативному удару Ромелу Лукаку. 

Наразі визначилися три чвертьфінальні пари: Швейцарія – Іспанія, Бельгія – Італія, Чехія – Данія. Остання двійка буде сформована з переможців матчів Швеція/Україна та Англія/Німеччина. 

Відповідно до розрахунків аналітиків, на цю мить фаворитом Євро-2020 є національна команда Іспанії, успіх якої оцінюють у 26% (коефіцієнт – 3.80). До трійки головних претендентів потрапили Італія (23%, 4.30) і Англія (21%, 4.80). Дещо нижча ймовірність звитяги у Німеччини (15%, 6.50), Бельгії (13%, 7.50) та Данії (10%, 10.0). Не надто великі шанси на тріумф у Швейцарії, Чехії та Швеції (в усіх команд – <4%.). 

Фіксуємо, що на даному етапі збірна України – беззаперечний андердог змагань. Сума вашої ставки збільшиться у 73 рази (1,3%), якщо «Синьо-жовті» вперше в історії виграють чемпіонат Європи з футболу. 

Нагадаємо, підопічні Андрія Шевченка вперше вийшли у плей-оф Євро. У квартеті C наша команда посіла третю сходинку, але завдяки перемозі Швеції над Польщею нам вдалося посісти четверте, останнє, прохідне місце у рейтингу найкращих команд, що опинилися на третій сходинці після поєдинків групового етапу. 

Сьогодні Україна у шотландському Глазго протистоятиме Швеції. Переможець цієї пари в чвертьфіналі зіграє з сильнішими у парі Англія – Німеччина. Фінал Євро-2020 відбудеться трохи менш як за два тижні, 11 липня, на стадіоні «Вемблі» у Лондоні. 

Як повідомляв «РБ», букмекери оцінили шанси українців на перемогу в зустрічі зі шведами. 

Швеція – Україна: прогноз і ставка Максима Кравця

Швеція – Україна: прогноз і ставки Івана Гецка

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт