Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери назвали найімовірніший клуб Обамеянга після «Арсеналу»

Сергій Гумен
Форвард П’єр-Емерік Обамеянг може залишити лондонський «Арсенал» в літнє трансферне вікно. Букмекерська компанія Paddy Power запропонувала найімовірніші варіанти продовження кар’єри африканського бомбардира.
Букмекери назвали найімовірніший клуб Обамеянга після «Арсеналу»

Букмекери назвали найімовірніший клуб Обамеянга після «Арсеналу»

Габонський нападник П’єр-Емерік Обамеянг незадоволений нинішнім положенням справ у лондонському «Арсеналі», а тому планує змінити команду в літнє трансферне вікно. Раніше «Каноніри» стабільно боролися за путівку в Лігу чемпіонів і призові місяці, але в сезоні 2019/2020 лондонці ледве потрапляють в топ-10, посідаючи лише дев’яту сходинку в турнірній таблиці Прем’єр-ліги.

30-річний африканський бомбардир в інтерв’ю ЗМІ неодноразово розповідав, що мріє спробувати свої сили в каталонській «Барселоні». Форвард також зізнався, що давно є шанувальником футболу «Синьо-гранатових». Варто зазначити, що іспанський гранд також заявляв про інтерес до Обамеянга після травми основного нападника команди Луїса Суареса, проте в зимове трансферне вікно переходу не судилося збутися. Однак попереду літній трансферний період і цілком ймовірно, що сторони поновлять перемовини. Суаресу вже 33 роки й після серйозної травми йому, швидше за все, буде потрібен додатковий час, щоб набрати оптимальну форму. У зв’язку з цим трансфер Обамеянга на «Камп Ноу» бачиться дуже ймовірним.

З такою думкою згодна букмекерська контора Paddy Power, яка приймає ставки на майбутнє африканського голеадора. Ірландський букмекер вважає саме «Барселону» найімовірнішим варіантом продовження кар’єри форварда. На перехід П’єра-Емеріка в іспанський топ-клуб запропонований коефіцієнт 2,88, що відповідає 35% ймовірності. Ставка зіграє, якщо «Синьо-гранатові» оголосять про перехід нападника до першого вересня 2020-го року.

Якщо ця угода з якихось причин знову не відбудеться, експерти пропонують розглянути інші варіанти працевлаштування Обамеянга. Другим в котируваннях букмекерів перебуває одвічний суперник «Барселони» – мадридський «Реал». 20% ймовірності або коефіцієнт 5,0 дають на те, що африканець стане футболістом «Королівського» клубу. Топ-3 претендентів на П’єра-Емеріка замикає англійський «Манчестер Юнайтед», який давно підшукує висококласного центрального форварда. Транфер Обаменга в стан «Червоних дияволів» оцінюється котируванням 5,5 (18%).

Крім того, можна розглянути менш ймовірні варіанти, на які запропоновані набагато вищі коефіцієнти: «Ліверпуль» (17,0 – 6%), «Манчестер Сіті» (21,0 – 5%), «Баварія» (26,0 – 4 %), «Тоттенхем» (51,0 – 2%). Повернення нападника в дортмундську «Боруссію», за яку він дуже успішно виступав з 2013-го по 2018-й рік, оцінюється всього в 3% ймовірності (34,0).

Нагадаємо, що Обамеянг перейшов в лондонський «Арсенал» в січні 2018-го року. За його трансфер «Каноніри» заплатили «Боруссії» 65 мільйонів євро. Чинний контракт нападника з англійським клубом розрахований до середини 2021-го року. У поточному сезоні Прем’єр-ліги габонський форвард взяв участь у 26 поєдинках, відзначившись 17 забитими м’ячами та двома результативними передачами. Нагадаємо, що наразі АПЛ, як і більшість європейських чемпіонатів, призупинена через пандемію коронавірусу.

Зірковий форвард «Арсенала» погодився замінити Суареса в «Барселоні»

Хаві має найвищі шанси очолити «Барселону» після Сетьєна

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт