Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери назвали найімовірніший клуб Коутіньо після «Барселони»

Сергій Гумен
Згідно з версією букмекерської компанії Parimatch, головним претендентом на підписання контракту з бразильським хавбеком вважається англійський «Ліверпуль». Шанси на перехід Філіппе Коутіньо в команду Юргена Клоппа оцінюються в 50% ймовірності (коефіцієнт – 2,0).
Букмекери назвали найімовірніший клуб Коутіньо після «Барселони»

Букмекери назвали найімовірніший клуб Коутіньо після «Барселони»

Бразильський півзахисник каталонської «Барселони» Філіппе Коутіньо, який виступає в поточному сезоні на правах оренди за мюнхенську «Баварію», може повернутися в англійську Прем’єр-лігу. Раніше іспанські ЗМІ повідомляли, що 28-річний футболіст не бажає повертатися на «Камп Ноу» після закінчення оренди. Коутіньо заявив про намір повернутися в «Ліверпуль», за який успішно виступав з 2013-го по 2018-й рік. Філіппе нібито вже зв’язався з головним тренером «Червоних» Юргеном Клоппом і заявив, що готовий піти на зменшення заробітної плати заради повернення на «Енфілд».

У зв’язку з останніми чутками букмекерська контора Parimatch вирішила оцінити шанси на перехід бразильського хавбека в мерсисайдський гранд. Сценарій, за яким наступним клубом Філіппе стане «Ліверпуль», оцінюється коефіцієнтом 2,0, що становить 50% ймовірності. Головним конкурентом в боротьбі за бразильця, на думку аналітиків, є інший англійський топ-клуб – лондонський «Челсі». Шанси на трансфер Коутіньо в команду Романа Абрамовича оцінюються в 15% ймовірності (котирування – 6,5). Шанси на перехід півзахисника в інші європейські клуби оцінюються наступним чином: «Тоттенхем» – 7,0 (14%), «Манчестер Юнайтед» – 8,0 (12,5%), «ПСЖ» – 9,0 (11%), «Арсенал» – 10,0 (10%).

Раніше повідомлялося, що керівництво «Барселони» збирається значно знизити вартість півзахисника для потенційних покупців. Наразі каталонський гранд планує виручити з продажу бразильця 50 мільйонів євро, хоча раніше оцінював гравця в 80-90 мільйонів. Чинна трудова угода Філіппе з «Синьо-гранатовими» розрахована до середини 2023-го року.

У сезоні 2019/2020 Коутіньо виступає на правах оренди за мюнхенську «Баварію». Хавбек провів 22 поєдинки в німецькій Бундеслізі, забив вісім голів і зробив шість результативних передач.

Favbet підвищив шанси Мессі стати амбасадором компанії

«Барселона», «МЮ» чи «Тоттенхем»: де продовжить кар’єру Вілліан?

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт