Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Президент США – у Києві: букмекери назвали імовірність візиту Байдена в Україну

Владислав Стародубцев
Букмекерська компанія Favbet пропонує спрогнозувати, які країни відвідає новообраний президент США Джо Байден протягом наступного року.
Букмекери назвали імовірність візиту Байдена в Україну

Букмекери назвали імовірність візиту Байдена в Україну

Зіграє парі за 5.0 (20% ймовірності), якщо до завершення наступного року 46-й президент Сполучених Штатів Америки здійснить візит в Україну. 

Аналогічно оцінили шанси на приїзд 78-річного демократа у Китай (5.0, 20%) або Північну Корею (5.0, 20%). Найменш імовірний варіант – візит Джо Байдена на територію Російської Федерації до завершення 2021-го року (7.0, 14%). 

Два тижні тому Колегія виборників США своїм голосуванням затвердила факт перемоги Джо Байдена на президентських виборах. Голоси виборників з усіх 50 штатів та округу Колумбія розподілилися наступним чином: 306 голосів – за Байдена, 232 – за Дональда Трампа. Нагадаємо, для перемоги достатньо набрати 270 голосів виборників. 

Чинний президент США Дональд Трамп і досі не визнав, що програв. 74-річний республіканець заявив про масштабні фальсифікації під час волевиявлення та назвав минулі президентські вибори найбільш корумпованими у національній історії. 

Байден шість разів прилітав до України під час перебування посаді віце-президента США. У адміністрації Барака Обама Джо фактично був відповідальним за справами на українському напрямку, а колишній президент Петро Порошенко називає його справжнім другом України. 

Торік у серпні Байден заявив про прагнення зробити Україну пріоритетом у міжнародних відносинах у разі його обрання на посаду президента США.

«Я хотів би зробити Україну пріоритетом зовнішньої політики США. Що стосується військової сфери, я б надав більше американської допомоги в галузі безпеки, зокрема, зброю, щоб зміцнити здатність України захищатися. 

Я б також розширив успішну навчальну місію для збройних сил України, започатковану адміністрацією Обами-Байдена», – резюмував політик. 

Інавгурація 46-го президента США відбудеться за три тижні – 20-го січня. 

Як повідомляв «Рейтинг Букмекерів», фахівці оцінили шанси президента Російської Федерації Володимира Путіна піти у відставку.

Букмекери пропонують ставку на розлучення Дональда і Меланії Трамп

Букмекери оцінили шанси України стати членом НАТО

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт