Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери назвали фаворитів пар 1/4 фіналу Ліги Європи

Владислав Стародубцев
У швейцарському Ньйоні завершилося жеребкування плей-оф Ліги Європи, за підсумками якого були сформовані чвертьфінальні та півфінальні пари. «РБ» розповідає, як букмекери розподілили шанси команд у цих протистояннях.
Букмекери назвали фаворитів пар 1/4 фіналу Ліги Європи

Букмекери назвали фаворитів пар 1/4 фіналу Ліги Європи

Отож, у штаб-квартирі УЄФА внаслідок сліпого жеребу утворилися такі пари: «Арсенал» – «Славія», «Аякс» – Рома», «Гранада» – «Манчестер Юнайтед» і «Динамо» Загреб – «Вільярреал». 

Також були визначені пари 1/2 фіналу: переможець протистояння «Гранада»/«Манчестер Юнайтед» зіграє з сильнішим у дуелі «Аякс»/«Рома», а тріумфатор пари «Динамо» Загреб/«Вільярреал» протистоятиме або «Арсеналу», або «Славії». Номінальний господарем фіналу стане переможець другої півфінальної зустрічі.

Перші поєдинки 1/4 змагань зіграють 8-го квітня, а матчі-відповіді відбудуться за тиждень – 15-го квітня. Перші півфінальні протистоянні заплановані на 29 квітня, а другі півфінали – на 6 травня. Фінал цьогорічної Ліги Європи зіграють у польському місті Гданськ на муніципальному стадіоні. Арена повинна була приймати поєдинок такого рангу ще торік, проте через протиепідеміологічні обмеження, запровадженні задля профілактики поширення коронавірусної інфекції, Виконавчий комітет УЄФА вирішив дограти усі матчі плей-оф раунду на території Німеччини. 

Відповідно до розрахунків фахівців букмекерської компанії 1xBet, у трьох з чотирьох пар є беззаперечні фаворити, а головну інтригу слід очікувати у зустрічі «Аякса» і «Роми».

Англійські клуби – фаворити своїх пар

У парі «Арсенал» – «Славія» букмекери віддають відчутні перевагу англійцям: прохід лондонської команди – 81% (1.17), празького колективу – усього 19% (5.0). Свого часу саме «Каноніри» завдали «Славії» найбільш розгромної поразки в єврокубках у клубній історії. Сталося це у сезоні 2007/2008, коли лондонці у Празі каменя на камені не залишили від господарів, забивши сім «сухих» м’ячів.

В протистоянні «Гранади» і «Манчестер Юнайтед» у іспанців теж обмаль шансів на те, аби пройти до наступного раунду змагань: 82% (1.16) проти 18% (5.20). Раніше цей іспанський клуб жодного разу не грав  проти «Червоних дияволів». Ба більше, «Гранада» взагалі вперше у історії протистоятиме команді з Туманного Альбіону. 

Кривдник «Динамо», найімовірніше, опиниться у півфіналі, інтрига у протистоянні «Аякса» і «Роми»

У дуелі «Аякса і «Роми букмекери не змогли визначити фаворита, тобто він відсутній. За шансами на вихід до 1/2 фіналу фактично паритет, але невеличку перевагу все ж віддають підопічним Паулу Фонсеки: 52% (1.83) проти 48% (1.97).

Історія знає тільки два поєдинки цих колективів у єврокубках: на другому груповому етапі Ліги чемпіонів сезону 2002/2003. У Амстердамі представник Ередивізі виграв (2:1) завдяки голам Златана Ібрагімовича і Ярі Літманена, а у «Роми» відзначився Габріель Батістута, другий матч в Римі завершився внічию з рахунком 1:1.

Водночас у 72% (1.32) оцінюють імовірність перебігу подій, за яким «Вільярреал», який у 1/8 без проблем здолав київське «Динамо», опиниться у півфіналі Ліги Європи, тоді як 28% (3.38) – шанси загребського «Динамо» опинитися за крок до фіналу. Раніше команди грали між собою на груповому етапі ЛЄ сезону 2010/11: «Жовта субмарина» спромоглася оформити ефектний камбек, перегравши вдома хорватів з рахунком 3:0 після поразки у Загребі (0:2). 

Як інформував «Рейтинг Букмекерів», аналітики шанси команд у чвертьфінальних парах Ліги чемпіонів.

Букмекери: Холанд – поза конкуренцією у гонці бомбардирів Ліги чемпіонів

Букмекери: імовірність відходу Зідана з «Реала» зросла вдвічі за останні пів року

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт