Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: вірогідність перемоги Усика у бою проти Візерспуна – більше 90%

Сергій Гумен
В ніч з 12 на 13 жовтня Олександр Усик проведе дебютний бій у суперважкій вазі. Суперником українського боксера стане американець Чазз Візерспун, який погодився замінити нідерландця Тайрона Спонга. Букмекери оцінили шанси українця у майбутньому поєдинку.
Букмекери назвали фаворита у бою Усика проти Візерспуна

Букмекери назвали фаворита у бою Усика проти Візерспуна

Букмекерська контора Parimatch вважає Олександра Усика безумовним фаворитом у бою проти Чаза Візерспуна. На перемогу 32-річного українця дають коефіцієнт 1,01, що відповідає 91 відсотку ймовірності. На перемогу американського боксера можна поставити за 15,0 (6%), а на нічию – за 30,0 (3%).

Усик почав професійну кар’єру в 2013 році. На його рахунку 16 боїв, у всіх з яких він виграв, здобувши 12 перемог нокаутом. Останнім поєдинком Олександра залишається зустріч з британцем Тоні Белью, яка завершилася перемогою українця у восьмому раунді і успішним захистом всіх чемпіонських титулів у першій важкій вазі. Пізніше Олександра позбавили поясів через зміну вагової категорії.

Новий суперник українця, американець Чаз Візерспун, почав свою професійну кар’єру в 2004 році. На його рахунку 40 боїв, 37 з яких він виграв, а 3 програв. У 28 поєдинках Візерспун перемагав нокаутом.

Варто згадати, що Усик мав дебютувати у суперважкому дивізіоні в бою проти нідерландця Тайрона Спонга, однак боксер провалив допінг-тест. Ще раніше Олександр повинен був зустрітися з Карлосом Такамом, проте отримав травму під час підготовки до бою.

Бій Усик – Візерспун відбудеться на «Вінтраст-Арені» в Чикаго 13 жовтня. Пряма трансляція поєдинку пройде на телеканалі «Інтер» о 4:30.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт