Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери назвали фаворита третього бою між Тайсоном і Холіфілдом

Сергій Гумен
Букмекерська компанія Parimatch почала приймати ставки на черговий бій між Майком Тайсоном і Евандером Холіфілдом. Фаворитом протистояння, за версією аналітиків, вважається «Залізний Майк». На перемогу Тайсона пропонують котирування 1,55, що становить 55% ймовірності.
Букмекери назвали фаворита третього бою між Тайсоном і Холіфілдом

Букмекери назвали фаворита третього бою між Тайсоном і Холіфілдом

Нещодавно в ЗМІ з’явилася інформація про бажання колишнього американського боксера Майка Тайсона повернутися на ринг в 53-річному віці. Промоутери вже почали пропонувати легенді дуже привабливі умови. Наприклад, кулачний промоушен BKFC нібито готовий заплатити колишньому абсолютному чемпіону у важкій вазі 20 мільйонів за серію з кількох боїв на їх майданчику, а шейхи з Саудівської Аравії готові виділити аналогічну суму за третій бій Тайсона з його принциповим суперником – Евандером Холіфілдом.

Примітно, що слідом за «Залізним Майком» про своє повернення заявив 57-річний Холіфілд. Допомагати відновлювати форму досвідченому американцю допомагає відомий український боксер Володимир Кличко, який три роки тому завершив професійну кар’єру.

У зв’язку з останніми новинами букмекерська контора Parimatch почала приймати ставки на потенційний третій бій між Тайсоном і Холіфілдом. Фаворитом поєдинку, на думку експертів, вважається «Залізний Майк». На його перемогу запропонований коефіцієнт 1,55, що дорівнює 55% ймовірності. Шанси на успіх Холіфілда оцінюються в 36% ймовірності (котирування – 2,35). На нічию можна поставити з коефіцієнтом 10,0 (9%).

Варто зазначити, що Евандер вже заявив про готовність зустрітися на ринзі з Тайсоном.

«Готовий зробити це. Так, мені хочеться бою з Тайсоном. Думаю, я можу досягти успіху в цій справі навіть в 57 років. Я можу його здолати. Хоча справа не в тому, хто кого може побити, а в тому, щоб показати людям, що ми одні з найвидатніших боксерів нашої ери.

Не маю нічого особисто проти Майка. Думаю, що це буде добре для спорту, і хоча бокс – грубий спорт, ми можемо показати людям, що здатні разом влаштувати відмінний бій. Знаю, що у нього багато пропозицій зараз. Оскільки ми обидва оголосили про повернення, бій між мною і Майком безумовно стане тим поєдинком, який хочуть побачити люди», – сказав Холіфілд.

Що стосується Тайсона, то Майк не забарився з відповіддю на пропозицію свого співвітчизника.

«Було б чудово провести благодійний поєдинок. Тільки уявіть нас разом на ринзі. Я в гарній формі й відчуваю себе чудово. Я намагаюся чинити по совісті, а гроші, зібрані за підсумками цього поєдинку, допомогли б багатьом нужденним людям», – сказав Майк.

Нагадаємо, що Тайсон і Холіфілд двічі зустрічалися на професійному ринзі. Обидва рази перемогу святкував Евандер. У першому поєдинку Холіфілд переміг Майка технічним нокаутом в 11-му раунді. Під час бою-реваншу Тайсон відкусив Евандеру шматок вуха. Поєдинок не був продовжений, а Майка дискваліфікували та оштрафували на три мільйони доларів.

Майк Тайсон став амбассадором БК Parimatch

Гендиректор Parimatch: «Макгрегор заробляє за контрактом вдвічі більше Тайсона»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт