Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекер назвав фаворита Кубка України наступного сезону

Владислав Стародубцев
Донецький «Шахтар» та київське «Динамо» – головні претенденти на перемогу у Кубку України сезону 2020/2021 років, принаймні про це свідчать котирування букмекерської компанії Favbet.
Букмекери назвали фаворита Кубка України наступного сезону

Букмекери назвали фаворита Кубка України наступного сезону

Днями Українська асоціація футболу затвердила новий формат Кубку України наступного сезону. Турнір складатиметься із семи етапів, серед яких — два попередніх етапи, 1/16 фіналу (третій попередній етап), 1/8 фіналу, 1/4 фіналу, 1/2 фіналу та фінал.

Головне нововведення – «Динамо» та «Шахтар» відтепер стартуватимуть у Кубку одразу з чвертьфіналу, значно підвищує шанси грандів українського футболу тріумфувати у турнірі.

«У 1/4 фіналу (3-го березня 2021-го року) візьмуть участь: переможці 1/8 фіналу, володар Кубка України сезону-2019/2020 та чемпіон України сезону-2019/2020», – мовиться на сайті УАФ.

Усі етапи кубкового турніру складаються з одного матчу. На кожному етапі проводиться сліпе жеребкування. Господарем поля є команда, яка виступає в лізі, нижчій за рангом. Фінал Кубку України 2020/2021 років зіграють 12-го травня наступного року на міському стадіоні Тернополя.

Згідно з коефіцієнтами букмекерів, «Гірники» – фаворит змагань: на успіх підопічних Луїша Каштру пропонується укласти парі за 1.55 (65%). Головним конкурентом донеччан, найімовірніше, стануть «Динамівці» з Києва, на тріумф яких можна «зарядити» за 2.0 (50%).

Непогані шанси здобути трофей у луганської «Зорі» (5.50, 18%). Ставку за 15.0 (7%) розрахують як виграшну, якщо чернігівська «Десна» вперше в історії виграє Кубок України. Шанси полтавської «Ворскли», яка дісталася до фіналу турніру минулого сезону, перемогти у фінальному матчі змагань оцінили у 2,5% (40.0).

Востаннє гегемонію «Динамо» та «Шахтаря» у Кубку України змогла перервати« Таврія у сезоні 2010/2011 років. Тоді сімферопольці виявилися сильнішими за донецький «Металург» (3:2). Тріумфатором турніру у минулому сезоні стало «Динамо». Столичний клуб у вирішальному матчі за підсумками серії пенальті переміг «Ворсклу».

«Рейтинг Букмекерів» повідомляв, що аналітики оцінили шанси «Динамо» під керівництвом Мірчі Луческу виграти чемпіонат України наступного сезону.

Букмекер приймає ставку на трансфер Тайсона в «Динамо»

Букмекери: хто стане найкращим бомбардиром УПЛ наступного сезону?

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт