Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери назвали фаворита Кубка Англії після жеребкування півфінальних пар

Владислав Стародубцев
Фінал Кубка Англії 2020/2021 зіграють 15-го травня у Лондоні на легендарному стадіоні «Вемблі».
Букмекери назвали фаворита Кубка Англії після жеребкування півфінальних пар

Букмекери назвали фаворита Кубка Англії після жеребкування півфінальних пар

За підсумками чвертьфінальних поєдинків турніру, що відбулися минулого вікенду, визначилася четвірка клубів, які продовжуватимуть боротьбу за перемогу. У суботу «Саутгемптон» каменя на камені не залишив від «Борнмута» (3:0), а «Манчестер Сіті» з українцем Сашком Зінченком у складі виявився сильнішим за «Евертон» (2:0), у неділю «Челсі» без надзусиль переграв «Шеффілд Юнайтед» (2:0), а «Лестер Сіті» святкував звитягу у зустрічі проти «Манчестер Юнайтед» (3:1). 

Учора відбулося жеребкування 1/2 фіналу змагань: «Саутгемптон» протистоятиме «Лестеру» (базова дата проведення матчу – 17 квітня), а керманич «Челсі» Томас Тухель вперше від старту роботу на Туманному Альбіоні протистоятиме Хосепу Гвардіолі і його «Манчестер Сіті» (базова дата проведення матчу – 18 квітня). 

Відповідно до котирувань букмекерської компанії 1xBet, «Містяни» (53%, 1,75) – беззаперечний фаворит на перемогу у Кубку Англії. «Лисиці» – другі за шансами на виграш – (23%, 4.30). Натомість імовірність тріумфу Аристократів» оцінюють у 18% (5.25). Водночас «Святі» – андердог турніру (9%, 10.0). 

Прикметно, що «Челсі» і «Манчестер Сіті» перебувають у прекрасній формі: лондонці і манкуніанці вчетверте з попередніх п’яти розіграшів Кубка Англії дісталися до 1/2 фіналу. «Містяни» оновили клубну рекордну серію за перемогами на виїзді – тепер цей показник складає 17 матчів, а «Аристократи» не пропускають 7 матчів поспіль у всіх турнірах – це найкраща серія з 2005-го року. Тож поєдинок між командами Тухеля і Гвардіоли обіцяє бути надзвичайно цікавим. 

У минулому сезоні володарем Кубка Англії став «Арсенал» – підопічні Мікеля Артети у вирішальній зустрічі мінімально перемогли «Челсі» (2:1). За «Гармашів» дубль оформив форвард П’єр-Емерік Обамеянг, а у складі «Аристократів» забив Крістіан Пулішич. 

Цьогорічний фінал стане 140 у розіграші найстарішого кубкового турніру світу. Футбольна асоціація прагне провести матч з глядачами. За попередніми даними,  поєдинок на «Вемблі» зможуть на власні очі побачити 20 тисяч фанатів. 

Раніше «Рейтинг Букмекерів» розповідав, як змінилися котирування на переможця Ліги чемпіонів після жеребкування 1/4 та 1/2 фіналу. 

Ексгравця збірної Нідерландів дискваліфікували на 2 матчі через ставки

Букмекер назвав головних кандидатів на заміну Льову в збірній Німеччини

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт