Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: найімовірніший варіант продовження кар’єри Алексіса Санчеса – команда Ярмоленка

Сергій Гумен
Нападник Алексіс Санчес влітку буде займатися пошуками нового місця роботи, адже міланський «Інтер» та «Манчестер Юнайтед» більше не зацікавлені у співпраці з 31-річним чилійським футболістом.
Букмекери: найімовірніший варіант продовження кар'єри Алексіса Санчеса - команда Ярмоленка

Букмекери: найімовірніший варіант продовження кар’єри Алексіса Санчеса – команда Ярмоленка

Чилійський нападник Алексіс Санчес, швидше за все, буде підшукувати собі нову команду в літнє трансферне вікно. Наразі 31-річний чилійський футболіст перебуває в оренді в міланському «Інтері», а правами на форварда володіє англійський «Манчестер Юнайтед». Після закінчення оренди Санчес повернеться на «Олд Траффорд», оскільки «Нерадзуррі» не збираються викуповувати його контракт через дуже велику зарплату.

У зв’язку з величезним окладом Алексіса (500 тисяч фунтів стерлінгів на тиждень) і помітним регресом в останніх сезонах керівництво «Червоних дияволів» також не бажає бачити гравця у складі своєї команди. Очікується, що «Манкуніанці» виставлять нападника на продаж в прийдешнє літнє трансферне вікно. На тлі цієї інформації букмекерська контора Paddy Power запустила спеціальну лінію, в якій запропонувала спрогнозувати нове місце роботи Санчеса.

Головним претендентом на чилійського футболіста вважається лондонський «Вест Хем», за який виступає український півзахисник Андрій Ярмоленко. Якщо «Молотобійцям» вдасться домовитися з форвардом про співпрацю до першого вересня поточного року, зіграє коефіцієнт 4,33, що дорівнює 23% ймовірності. Основним конкурентом «Вест Хема» в боротьбі за Алексіса вважається ще один клуб з чемпіонату Англії – столичний «Тоттенхем». Шанси «Шпор» посилити напад досвідченим чилійцем оцінюються в 14% ймовірності (котирування – 7,0).

У випадку, якщо у Санчеса не вийде домовитися з англійськими клубами, можна розглянути варіанти продовження кар’єри форварда в інших європейських чемпіонатах. На трансфер нападника в дортмундську «Боруссію» запропонували котирування 12,0 (8%), а на перехід до мюнхенської «Баварії» – 15,0 (7%). Якщо Алексіс зможе працевлаштуватися в «Севільї» або «Валенсії», то будуть виграшними ставки з коефіцієнтами 23,0 (4,5%).

Нагадаємо, що чилійський нападник перейшов в «Манчестер Юнайтед» в січні 2018-го року з лондонського «Арсеналу» в обмін на півзахисника Генріха Мхітаряна. «Червоні дияволи» зробили Санчеса найбільш високооплачуваним футболістом команди, підписавши з ним довгостроковий контракт до літа 2022-го року.

У сезоні 2019/2020, який наразі тимчасово зупинений через пандемію коронавірусу, Алексіс зіграв всього дев’ять матчів в рамках чемпіонату Італії. На рахунку форварда один забитий м’яч і дві результативні передачі.

«Вест Хем» вирішив позбутися Ярмоленка

Мбаппе – найдорожчий гравець світу, Мессі – 9-й, Роналду ледве потрапив у топ-50

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт