Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: на якому етапі збірна України завершить виступи на Євро-2020?

Владислав Стародубцев
Питання, яке найбільше цікавить уболівальників «Синьо-жовтих» перед чемпіонатом Європи. Сподіваємося, підопічним Андрія Шевченка вдасться якомога довше протриматися на турнірі.
Букмекери: на якому етапі збірна України завершить виступи на Євро-2020?

Букмекери: на якому етапі збірна України завершить виступи на Євро-2020?

До старту головного футбольного турніру року залишається трохи більш як 50 годин. Збірна України уже прибула до столиці Румунії. Саме в одному з готелів Бухареста проживатиме делегація нашої національної команди під час чемпіонату Європи. 

Тим часом букмекерська компанія Parimatch запропонувала клієнтам цікаву лінію, у якій беттори можуть укласти парі на якому етапі завершить боротьбу збірна України. 

Так, із запропонованих варіантів найбільш імовірний сценарій, за яким «Синьо-жовті» поїдуть додому після 1/8 фіналу (44%, 2.25). Дещо нижче оцінюють шанси потрапити у чвертьфінал (25%, 4.0). Сума вашої ставки помножиться на 11 (9%), якщо збірна України програє у півфіналі, а потенційне фіаско у вирішальному поєдинку турніру очікувано котирується найвище (3%, 31.0). 

Призовий фонд – 17 500 грн: конкурс від «РБ» до старту Євро-2020 (2021)

На груповому етапі українці протистоятимуть Нідерландам, Австрії і Північній Македонії. Відповідно до регламенту змагань, з квартету C, як і з інших, у плей-оф виходять дві команди, що набрали найбільшу кількість очок. І чотири з найкращими статистичними показниками, що фінішують на третіх позиціях своїх груп. 

Збірна України двічі потрапляла у фінальну частину чемпіонату Європи. У обох випадках «Синьо-жовті» завершували виступи за підсумками групових етапів, подолати які так жодного разу і не вдавалося. Ба більше, на полях Франції наші хлопці і взагалі зганьбилися – 0 забитих м’ячів за 3 поєдинки. 

Чинним переможцем турніру є національна команда Португалії. У фіналі Кріштіану Роналду разом з партнерами мінімально переграв господарів – збірну Франції (1:0). У основний час переможця так і не виявили, тому усе вирішувалося у екстратаймах, де сильнішими виявилися хлопці з Піренейського півострова.

«Рейтинг Букмекерів» пропонує вашій увазі великий матеріал про Євро-2021 (2020), у якому ви дізнаєтеся про регламент турніру, розклад матчів, прогнози та коефіцієнти. Також переходьте у спеціальний розділ з прогнозами на згаданий турнір. 

Як раніше повідомлялося, фахівці оцінили шанси футболістів збірної України у боротьбі за звання найкращого голеодора «Синьо-жовтих» за підсумками Євро-2020. 

Букмекери: збірна Росії відмовиться від участі на Євро-2020 через форму України?

Букмекери: Шевченко покине збірну України після Євро-2020?

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт