Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: Мессі – фаворит бомбардирської гонки Ла Ліги

Владислав Стародубцев
Букмекерська компанія Favbet пропонує клієнтам спрогнозувати, гравця, який заб’є найбільшу кількість голів у сезоні 2020/2021 років в чемпіонаті Іспанії. Відповідно до оцінки аналітиків, шестиразовий володар «Золотого м’яча» і лідер «Барселони» Ліонель Мессі, найімовірніше, стане найкращим голеодором Ла Ліги.
Букмекери: Мессі - фаворит бомбардирської гонки Ла Ліги

Букмекери: Мессі – фаворит бомбардирської гонки Ла Ліги

Ставку за 1.61 (55% ймовірності) розрахують як виграшну, якщо Мессі вп’яте поспіль стане найкращим бомбардиром елітного дивізіону чемпіонату Іспанії, тоді як на перебіг подій, за яким 33-річний аргентинець не зможе здобути це звання, пропонують укласти парі за 1.95 (45%).

Зважаючи на коефіцієнти, можна зробити висновок, що головними конкурентами Лео в боротьбі за звання найбільш результативного футболістами ліги стануть нападник мадридського «Реала» Карім Бензема, колишній одноклубник, а нині форвард «Атлетіко» Луїс Суарес, наконечник атак «Вільяреала» Пако Алькасер і юний вундеркінд з табору «Блаугранас» Ансу Фаті, якого уже називають наступником Мессі.

Якщо ви впевнені, що Карім Бензема стане найкращим голеодором Ла Ліги, до вашої уваги котирування 6.0 (15% ймовірності). Шанси Луїса Суареса вдруге у кар’єрі здобути це звання оцінили коефіцієнтом 7.0 (13%). На сценарій, за яким 17-річний Ансу Фаті стане наймолодшим найкращим бомбардиром Ла Ліги в історії, можна «зарядити» за 11.0 (8,4%). Зіграє ставка за 13.0 (7,7%), якщо на вершині списку голеодорів опиниться Пако Алькасер з «Вільяреала».

Після семи зіграних турів у списку найбільш результативних футболістів лідирує наконечник атак «Реал Сосьєдада» та збірної Іспанії Мікель Оярсабаль, у активі якого 4 голи та 3 гольові передачі, на другому щаблі йде Пако Алькасер (4 голи), замикає трійку найкращих нападник Крістіан Порту (4 голи).

Форвард «Атлетіко» Луїс Суарес (4 голи) та молодий талант «Барселони» Ансу Фаті (4 голи) розташувалися на четвертій та п’ятій сходинці відповідно. Фаворит бомбардирських перегонів Ліонель Мессі лишень 31-й у цьому списку (1 гол).

На цю мить у турнірній таблиці Ла Ліги лідирує «Реал Сосьєдад» (14 очок). На другому та третьому місцях перебувають мадридський «Реал» (13 очок) та «Гранада» (13 очок).

Нагадаємо, що Ліонель Мессі – найкращий бомбардир за усю історію чемпіонату Іспанії. На момент публікації новини у нього 445 забитих м’ячів за 490 матчів, що на 134 голи менше, аніж у Кріштіану Роналду (311 м’ячів у 292 матчах), який посідає другу позицію, але вже не виступає у Іспанії, тому не може покращити свій показник.

Як повідомляв «Рейтинг Букмекерів», букмекери переглянули коефіцієнти у лінії на чемпіона Ла Ліги після виграшу Реала у першому «Ель Класіко» в сезоні.

Букмекери оцінили шанси «Барселони» оформити требл під керівництвом Кумана

Букмекер: Почеттіно – найімовірніший наступник Зідана в «Реалі»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт