Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: малоймовірно, що у матчі «Атлетіко» – «Челсі» буде багато голів

Владислав Стародубцев
У першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів «Атлетіко» у Бухаресті зіграє з «Челсі». Які коефіцієнти на цю зустріч пропонує букмекерська компанія Favbet – читайте у бетторському прев’ю «Рейтингу Букмекерів».
Букмекери: малоймовірно, що у матчі «Атлетіко» - «Челсі» буде багато голів

Букмекери: малоймовірно, що у матчі «Атлетіко» – «Челсі» буде багато голів

За розрахунками аналітиків, у поєдинку відсутній фаворит, але невеличку перевагу фахівці віддають мадридському клубу: перемога «Атлетіко» – 36% імовірності (коефіцієнт – 2.77), звитяга «Челсі» – 33% (2.99). Шанси на нічию – 31% (3.15). 

У лінії на прохід до чвертьфіналу Ліги чемпіонів розклад сил наступний: «Аристократи» – 52% (1.86), «Матрацники» – 48% (2.03). 

«Атлетіко» – «Челсі»: прогноз і ставка Івана Громікова

Майбутній матч стане 7 для команд у Лізі чемпіонів

Майбутній матч стане 7 для команд у Лізі чемпіонів

Уболівальникам не варто очікувати багато голів на полі стадіону «Олімпійський», принаймні про це свідчать котирування: 38%, що команди проб’ють тотал більше 2.5, тоді як імовірність «низового» рахунку – 62%. Водночас 20%, що підопічні Дієго Сімеоне переграють суперника з гандикапом у щонайменше два голи (фора – 1), на такий же результат, проте на користь команди Томаса Тухеля, шанси аналогічні – 20%

Уругваєць Луїс Суарес – перший за шансами на гол за мадридців (37%). У складі лондонців – Олів’є Жиру (31%). Найімовірніше, бодай один з голкіперів залишить власні ворота «сухими» – 45%, що одна з команд не зможе забити гол у майбутньому матчі. 55%, що зіграє ставка «Обидві заб’ють».

Найбільш вірогідний підсумок зустрічі – результативна нічия (25%) або перемога «Матрацників» з різницею в один гол (25%). 

Статистичні факти про матч «Атлетіко» – «Челсі»

  • «Аристократи» жодного разу не програвали у цьогорічному розіграші Ліги чемпіонів: 4 перемоги, 2 нічиї. За 6 поєдинків лондонці забили 14 голів (у середньому 2,33 за матч);
  • «Атлетіко» не здобув жодної перемоги на власному полі у протистояннях з «Челсі»: 1 поразка і 2 нічиї (1:2, 0:0, 2:2);
  • Безпрограшна серія «Аристократів» у всіх турнірах налічує 8 матчів (6 перемог та 2 нічиї. Востаннє лондонці програвали більш як місяць тому – «Челсі» поступився «Лестеру» у 18-му турі АПЛ (0:2);
  • У трьох попередніх матчах лондонців був зафіксований тотал менше 2,5: 1:1, 2:0, 1:0;
  • В минулому турі підопічні Дієго Сімеоне зазнали несподіваної поразки від «Леванте» (0:2). Загалом, у чотирьох попередніх матчах Ла Ліги «Атлетіко» здобув тільки одну перемогу;
  • Попередній матч між цими колективами, який відбувся у грудні 2017-го року, завершився результативною нічиєю 1:1. За «Матрацників» відзначився Сауль Ньїгес, а вирівняв становище у зустрічі захисник Стефан Савич – чорногорець забив у власні ворота.
  • Томас Тухель і Дієго Сімеоне вперше протистоятимуть один одному.

Кадрові втрати обох команд

«Челсі» в Угорщині точно не допоможе досвідчений оборонець Тьягу Сілва – він перебуває у лазареті з пошкодженням стегна. Під питанням участь Мейсона Маунта, Крістіана Пулішича та Таммі Абрахама. Що стосується «Атлетіко», то у мадридців ризикують пропустити перший матч плей-оф Яннік Феррейра Карраско, Хосе Хіменес і Ектор Еррера. 

Поєдинок «Атлетіко» – «Челсі» зіграють у вівторок, 23-го лютого, на нейтральному полі у Бухаресті. Початок – о 22:00. Матч обслуговуватиме бригада арбітрів з Німеччини на чолі з Феліксом Брихом. На лініях йому допомагатимуть Марк Борш і Штефан Лупп, четвертий рефері – Крістіан Дінгерт. Пряму трансляцію зустрічі забезпечать телеканали «Футбол 1» та Vollia Football 1 (відеосервіс MEGOGO).

Підписуйтеся на «РБ» у Telegram та Instagram.

«Атлетіко» – «Челсі»: прогноз і ставки Роберто Моралеса

«Атлетіко» – «Челсі»: прогноз і ставка Ігоря Бурбаса

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт