Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери майже тотожно оцінюють шанси «Динамо» і «Шахтаря» на чемпіонство

Олександр Веселов
Нещодавно клуби української Прем’єр-ліги подолали екватор турнірної дистанції, хоча головна боротьба ще попереду (основний нюанс в якій – зимова перерва), цікаво поглянути на котирування букмекерів щодо переможця турніру.
«Шахтар» чи Динамо»?

«Шахтар» чи Динамо»?

Скориставшись лінією букмекерської контори Favbet, можна побачити, що шанси головних конкурентів і фаворитів чемпіонату, «Динамо» та «Шахтаря», незважаючи на останню очну зустріч, в якій «Гірники» розгромили столичний клуб 0:3, все одно оцінені рівно. Київський клуб навіть трохи «попереду», на другий поспіль тріумф «Динамо» в чемпіонаті можна поставити за 1.90 (53%). Водночас шанси «Шахтаря» на повернення чемпіонського титулу складають 51% (1.95).

Що дійсно цікаво, так це оцінка шансів інших клубів. Будемо відверті, в нинішній ситуації мало хто навіть теоретично може уявити в ранзі чемпіона України когось іншого, окрім «Динамо» та «Шахтаря». Проте, коефіцієнти на звитягу інших команд не вражають потенційною вигодою: за тріумф «Дніпра», котрий провалив поточну єврокампанію та має достатньо внутрішніх питань, пропонують 11.00 (9%). А на те, що чемпіонський титул здобуде луганська «Зоря», яка в історії незалежного чемпіонату України жодного разу не фінішувала навіть в «трійці», можна зробити ставку за 15.00 (7%).

Після 14-ти зіграних турів «Шахтар» та «Динамо», котрі очолюють таблицю, мають в своєму активі по 37 залікових пунктів, а «Дніпро» та «Зоря» – по 28. В тому разі, якщо за підсумком всіх матчів чемпіонату дві команди наберуть однакову найбільшу кількість очок, то чемпіона буде визначено в «Золотому матчі», який пройде на нейтральному полі за рішенням дирекції УПЛ.

Зайвий раз нагадаємо, що єдиним чемпіоном України, окрім «Динамо» (14 разів) та «Шахтаря» (9), була «Таврія», яка виграла дебютний турнір у 1992 році, а в 2014-му – припинила своє існування.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт