Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: Луческу запросить Жадсона у тренерський штаб «Динамо»?

Владислав Стародубцев
Новоспечений головний тренер «Динамо» Мірча Луческу, найімовірніше, під час післязавтрашньої пресконференції оголосить склад тренерського штабу.
Букмекери: Луческу запросить Жадсона у тренерський штаб «Динамо»?

Букмекери: Луческу запросить Жадсона у тренерський штаб «Динамо»?

Після призначення румунського фахівця на тренерський місток столичного клубу різноманітні ЗМІ одразу почали висувати припущення щодо того, хто б міг увійти в новий тренерський штаб «Біло-синіх».

«Містер» хотів знову попрацювати пліч-о-пліч з Олександром Спірідоном, який був багаторічним помічником Луческу в «Шахтарі». Однак, за чутками, молдованина у тренерському штабі киян не варто очікувати.

Натомість, радше за все там буде присутній легендарний півзахисник «Динамо» Олег Гусєв, шанси якого попрацювати з Мірчею букмекери оцінили у 91% імовірності.

За оцінкою аналітиків букмекерської компанії Favbet, виграшним виявиться котирування 4.0 (25%), якщо бразилець Жадсон увійде до тренерського штабу киян до початку серпня.

Наразі 36-річний бразилець перебуває без клубу. Легенда донецького «Шахтаря» останні 6 сезонів виступав за «Корінтіанс», тому не виключно, що Жадсон погодиться попрацювати з «Містером», якщо від нього надійде відповідна пропозиція.

До слова, саме Жадсон є автором легендарної фрази для українського футболу: «Де Динамо? Де?». Півзахисник вигукнув її, підбігши до телекамер, після  завершення матчу-відповіді 1/2 Кубка УЄФА проти киян. А той турнір став для «Шахтаря» переможним.

Водночас відомий спортивний журналіст Артем Франков у власному телеграм-каналі написав, що до тренерського штабу Мірчі Луческу в «Динамо» увійдуть Олег Гусєв, Михайло Михайлов, Огнєн Вукоєвич та Еміл Карас. Найімовірніше, до цього списку додасться італієць Дієго Лонго.

На посаді головного тренера киян Мірча Луческу замінив Олексія Михайличенка, з яким вирішили не продовжувати співпрацю після поразки від Колоса з Ковалівки» (0:2) в останньому матчі сезону.

«Рейтинг Букмекерів» повідомляв, що аналітики оцінили шанси «Динамо» вийти до групового етапу Ліги чемпіонів сезону 2020/2021 років, а також приймають ставки на досягнення Мірчі Луческу на чолі «Біло-синіх».

Олег Саленко: «Уже, напевно, пора, щоб Ігор Суркіс сам тренував «Динамо»

В’ячеслав Заховайло: «Хочу побачити, як Луческу поцілує емблему «Динамо»

Букмекери: 67% – ймовірність трансферу колишнього гравця «Шахтаря» в «Динамо»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт