Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: «Лестер» – фаворит на підписання Лаллани

Владислав Стародубцев
Півзахисник «Ліверпуля» Адам Лаллана влітку приєднається до «Лестера» на правах вільного агента, принаймні в такому розвитку подій впевнені аналітики букмекерської компанії SkyBet.
Букмекери: «Лестер» - фаворит на підписання Лаллани

Букмекери: «Лестер» – фаворит на підписання Лаллани

Вчора, 19-го лютого, представники «Лестера»  розпочали перемовини з 31-річним англійцем, який, вочевидь, не планує продовжувати співпрацю з «Ліверпулем».

Нагадаємо, англійські ЗМІ раніше повідомляли, що головний тренер «Ліверпуля»  Юрген Клопп попросив Адама продовжити контракт з мерсисайдським клубом ще на один рік. Лаллана таке прохання проігнорував та домовляється про умови угоди з новим клубом.

Найбільш предметний інтерес до Лаллани проявляє «Лестер», в якому гравець може возз’єднатися з Роджерсом. Північноірландський фахівець добре знає можливості Адама, адже вони пліч-о-пліч працювали, коли Брендан був головним тренером «Ліверпуля».

На сценарій за яким Адам Лаллана влітку приміряє футболку «Лестера»  пропонують котирування 2.50 (40% ймовірності). У послугах досвідченого хавбека також зацікавлені «Бернлі»  та «Ньюкасл» – перехід в один із цих клубів експерти оцінили коефіцієнтом 7 (14% ймовірності). Не виключається й повернення Лаллани у рідний «Саутгемптон», вихованцем якого він є, шанси на такий перебіг подій оцінили котируванням 8 (12% ймовірності).

Також фахівці БК SkyBet вважають, що Лаллана може опинитися у Серії А, адже ним раніше цікавилися «Лаціо»  та «Мілан». На трансфер у римський або міланський клуб пропонують поставити з коефіцієнтом 11 (9% ймовірності).

Лалана своєю яскравою грою у складі «Саутгемтона»  спокусив керівництво «Ліверпуля» придбати його влітку 2014-го року. «Червоні»  тоді заплатили «Святим» 31 млн фунтів. Пік кар’єри англійця на «Енфілді» припав на 2016-й рік, коли Адам був лідером «Ліверпуля», а також дуже яскраво зіграв на Євро-2016. Ба більше, його навіть визнали найкращим гравцем збірної Англії того року.

Однак після цього англійця спіткала серія травм, після якої він вже не зміг повністю оговтатися, та демонструвати ту стабільну гру, яку від Лаллани очікували вболівальники «Ліверпуля». Останні кілька років Адам був лишень гравцем заміни для Юргена Клоппа, тому не дивно, що він не погодився на новий контракт з чинними переможцями Ліги чемпіонів.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт