Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: ймовірність трансферу Яремчука у «Мілан» зросла понад в 15 разів

Владислав Стародубцев
У лінії букмекерської компанії Favbet на наступний клуб форварда збірної України з’явився беззаперечний фаворит – ним став італійський «Мілан», інформує «РБ».
Букмекери: ймовірність трансферу Яремчука у «Мілан» зросла понад в 15 разів

Букмекери: ймовірність трансферу Яремчука у «Мілан» зросла понад в 15 разів

Роман, який уже кілька сезонів не приховує бажання поїхати з «Гента» і Бельгію, схоже, зараз як ніколи близький до виконання цієї мети. Яскравий перформанс українця у перших двох поєдинках чемпіонату Європи проти Нідерландів і Бельгії змусив потенційних фахівців працювати активніше у контексті трансферу Яремчука. 

Так, за інформацією італійського журналіста Алессандро Якобоне, «Мілан» розпочав перемовини з «Гентом». Технічний директор россонері Паоло Мальдіні контактував з представниками «Буйволів». Клуб Серії А розглядає варіант із орендою за 3 млн євро з опцією викупу за 15-16 млн. 

Натомість «Гент» буцімто готовий попрощатися з одним зі своїх лідерів щонайменше за 25 млн євро. Після цієї новини імовірність переїзду Яремчука у «Мілан» зросла майже у 16 разів: з 5% (20.0), які пропонувалися до початку Євро-2020, до поточних 80% (1.25). 

Водночас шанси залишитися у складі «Буйволів» знизилися вдвічі: з 54% (1.85) до 27% (3.70). Серед інших клубів, що фігурують у лінії, можна «зарядити» на появу Романа у «Брюгге» (10%, 10.0), «Ніцці» (10%, 10.0), лісабонському «Спортінгу» (8%, 12.0) або «Арсеналі» (6,6%, 15.0). 

Минулий сезон видався найкращим у кар’єрі нападника, якщо брати до уваги суто показники результативності – 23 голи і 8 гольових передач у 43 матчах у футболці бельгійського клубу. Пів року тому українець підписав новий довгостроковий контракт з «Буйволами» – до 2025 року. Як згодом пояснив Яремчук, у нього з керівництвом є джентльменська домовленість: «Гент» відпустить бомбардира, якщо надіде пропозиція, яка влаштує і клуб, і Романа. 

У перших двох матчах «Синьо-жовтих» на Євро уродженець Львова забив 2 голи і віддав 1 асист. На цю мить фахівці порталу Transfermarkt оцінюють його ринкову вартість у 15 млн євро. 

Раніше повідомлялося, що букмекери назвали варіанти продовження кар’єри досвідченого захисника Серхіо Рамоса, який покинув мадридський «Реала» після 16 років перебування у розташуванні «Королівського клубу». 

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт