Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: хто стане найкращим бомбардиром збірної України на Євро-2020?

Владислав Стародубцев
«РБ» розповідає, у кого з футболістів збірної України найвищі шанси стати найкращим голеодором нашої команди на континентальному футбольному форумі, що стартує менш ніж за два тижні.
Букмекери: хто стане найкращим бомбардиром збірної України на Євро-2020?

Букмекери: хто стане найкращим бомбардиром збірної України на Євро-2020?

За розрахунками букмекерської компанії Favbet, форвард Гента Роман Яремчук (34%, 2.90) – фаворит на те, щоб забити найбільшу кількість голів за «Синьо-жовтих». Трохи нижча імовірність здобути звання найкращого бомбардира у півзахисника «Аталанти» Руслана Малиновського – 33% (3.0). 

Вінгер «Вест Хема» Андрій Ярмоленко – третій у лінії букмекера з 15% (6.50). Сума вашого парі збільшиться у 7,5 раза (13%), якщо найкращим голеодором збірної України стане лідер «Динамо» Віктор Циганков або хавбек «Манчестер Сіті» Олександр Зінченко. Цікаво, що лишень 8% (12.0) – шанси Артема Бєсєдіна, який є другим форвардом у команді Андрія Шевченка, здобути звання найрезультативнішого серед українців.

Цікавий факт: під час Євро-2016 збірна України не змогла забити жодного м’яча у трьох поєдинках групи, програвши Німеччині (2:0), Північній Ірландії (2:0) і Польщі (1:0). Останній забитий м’яч «Синьо-жовтих» на чемпіонатах Європи забив Андрій Шевченко (дубль у зарубі зі Швецією в першому турі домашнього Євро-2012). 

Євро-2020. Результат збірної України: прогноз і ставка Олександра Михайлюка

Українці готуються до Євро-2020 / фото: УАФ

Українці готуються до Євро-2020 / фото: УАФ

На цю мить у збірної України триває збір у Харкові в рамках підготовки до фінальної частини чемпіонату Європи. Керманич «Синьо-жовтих» Андрій Шевченко найближчим часом повинен оголосити фінальну заявку нашої команди на майбутній турнір. 

У четвер наша національна команда зіграє товариський матч проти збірної Північної Ірландії («Дніпро-Арена»), а за тиждень українці відіграють контрольну зустріч з Кіпром (ОСК «Металіст», Харків). Україна стартує на Євро-2020 13-го червня поєдинком проти Нідерландів на стадіоні «Йохан Кройф Арена» в Амстердамі. Також в рамках групового етапу наші хлопці протистоятимуть Австрії і Північній Македонії (група C). У 1/8 фіналу змагань потраплять дві найсильніші команди з кожної групи і чотири найкращі команди, що опинилися на третіх позиціях квартету.

Чинним переможцем турніру є національна команда Португалії, що у фіналі Євро-2016 з мінімальним рахунком  виграла у французів (1:0). 

«Рейтинг Букмекерів» пропонує вашій увазі великий матеріал про Євро-2021 (2020), у якому ви дізнаєтеся про регламент турніру, розклад матчів, прогнози та коефіцієнти. 

Євро 2021 (2020). Переможець турніру: прогноз і ставка Циганика

Євро-2020. Найкращий бомбардир України: прогноз і ставка Роберто Моралеса

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт