Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: Гордон запише інтерв’ю з Порошенком?

Владислав Стародубцев
У лінії спеціальних ставок букмекерська компанія Favbet пропонує спрогнозувати, чи погодиться п’ятий президент України, народний депутат від фракції «Європейська Солідарність» Петро Порошенко дати інтерв’ю відомому журналістові Дмитру Гордону.
Букмекери: Гордон запише інтерв’ю з Порошенком?

Букмекери: Гордон запише інтерв’ю з Порошенком?

На сценарій, за яким Дмитро Гордон цьогоріч запише та опублікує на власному каналі у Youtube інтерв’ю з Петром Порошенком, пропонують укласти парі за 5.0, що відповідає 20% ймовірності. 

Контекст 

Останні кілька років Гордон не приховує свою неприязнь до Порошенка, про що неодноразово говорив у телевізійних ефірах. А торік у листопаді журналіст і зовсім назвав 55-річного політика ворогом України.

«Для мене Порошенко і Медведчук – це абсолютно рівновеликі фігури. Це дві дуже підготовлені людини, потужні, грамотні, розумні люди, які обидва є ворогами України, позаяк вони розхитують країну у різні боки. 

Замість того, щоб її зшивати, робити українців, котрі різні, ближче один до одного на основі загальної економіки, загальних цінностей тощо. Вони усе роблять для того, щоб України не було. Медведчук тягне в російський бік, Порошенко – в інший, ультраправий», – сказав інтерв’юер. 

А минулого літа Гордон порівняв прихильників Порошенка із прибічниками секти Марії Деві Христос, що функціонувала у 90-х роках минулого століття. 

«Порошенко, м’яко кажучи, мені глибоко несимпатичний. Я вважаю його посіпакою Путіна, пособником «русского мира» і прекрасно актором, який за криками «Слава Україні» таїть власну проросійську душу. Він брехун і цинік, усе інше – це недоопрацювання правоохоронних органів. 

Колись, на початку 90-х, територією усього колишнього Радянського Союзу їздили представники величезної секти під назвою «Марія Деві Христос», якою керувала Марія Деві Христос. Так от, Петро Олексійович Порошенко – це Марія Деві Христос. У нього є своя секта», – резюмував Гордон в етері одного з телеканалів.  

Як інформував «Рейтинг Букмекерів», аналітики компанії Favbet оцінили шанси Дмитра Гордона записати інтерв’ю з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним. 

Президент США – у Києві: букмекери назвали імовірність візиту Байдена в Україну

Після нападу на Капітолій: букмекери пропонують ставку на розділення США на окремі держави

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт