Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: Франція і Німеччина – фаворити Євро-2016 перед 1/8 фіналу

Рейтинг Букмекерів
22-го червня завершився груповий етап Євро-2016. За його підсумками визначилися всі учасники плей-офф і всі невдахи, більшість з яких вже розлетілася по своїх домівках і відпустках. Деякі збірні розчарували вболівальників своєї невиразною грою, зокрема, команди Росії та Австрії, але є такі, як Угорщина і Ісландія, які, всупереч загальним очікуванням, пробилися в наступний етап. Тим цікавіше буде стежити за турніром і складніше ставити на матчі, до яких вже приміряються гравці. Букмекери вже скоригували свої коефіцієнти, зробивши переоцінку шансів тих чи інших команд.
Поставити на перемогу Франції або Німеччині можна за 5.0

Поставити на перемогу Франції або Німеччині можна за 5.0

Відповідно до коефіцієнтів букмекерської контори William Hill, головними фаворитами Євро-2016 вважаються збірні Франції та Німеччини: поставити на перемогу кожної з цих команд можна з коефіцієнтом 5.0. При цьому якщо коефіцієнт на тріумф підопічних Йоахіма Лева, пропонований букмекером напередодні старту чемпіонату, не змінився, то коефіцієнт на чемпіонство французів підвищився з 4.0.

Слідом розташувалися Бельгія (з коефіцієнтом 6.5, до старту Євро – 12.0), Іспанія (7.0, до старту Євро – 6.0), Англія (9.0, не змінився) і Хорватія (10.0) .

Шанси збірної Португалії перемогти на Євро рівні 11.0, ймовірність тріумфу Італії оцінюється коефіцієнтом 17.0. Поставити на чемпіонство Польщі або Уельсу можна за 21.0. Зазначимо, що до старту Євро-2016 коефіцієнт на тріумф валлійської збірної дорівнював 67.0 (стільки ж було у Росії).

Найвищі коефіцієнти даються на перемогу Північної Ірландії та Словаччини: поставити на чемпіонство кожної з цих команд можна за 201.0. Тріумф Ірландії або Ісландії оцінюється коефіцієнтом 101.0.

Найбільш імовірною парою фіналістів вважається Франція/Бельгія. Поставити на те, що саме ці збірні вирішать долю золотих медалей на Євро-2016, можна за 8,0. Імовірність того, що в фіналі зустрінуться Німеччина та Бельгія, оцінюється коефіцієнтом 10,0. Нарешті, боротьба за кубок між бельгійською і іспанської збірними оцінюється коефіцієнтом 13,0. Стільки ж дається на пару Франція/Португалія і Франція/Хорватія.

У парі Швейцарія – Польща фаворитом на вихід у наступний етап вважаються поляки. Поставити на те, що саме вони проб’ються в 1/4 фіналу, можна за 1.73. Імовірність просування вперед швейцарців оцінюється коефіцієнтом 2.1.

Відповідно до котирувань William Hill, вихід Уельсу в чвертьфінал (1.44) ймовірніший, ніж просування Північної Ірландії (2.75). Фаворитом пари Хорватія – Португалія вважається команда з Балканського півострова (1.73 проти коефіцієнта 2.10, якими оцінюється вихід в наступний етап португальців).

У парі Франція – Ірландія коефіцієнти такі: вихід господарів турніру – 1.17, успіх ірландців – 5.0. Такими ж цифрами оцінюються шанси Німеччини та Словаччини (відповідно, на користь німців). У парі Угорщина – Бельгія фаворитом вважаються бельгійці (1.2 проти 4.5).

У парі Італія – Іспанія фаворитом на вихід у наступний етап вважаються підопічні Вісенте Дель Боске. Поставити на те, що вони проб’ються в 1/4 фіналу, можна за 1.53. Імовірність успіху «Скуадри адзурри» оцінюється коефіцієнтом 2.5.

Нарешті, фаворитом на кваліфікацію до чвертьфіналу в протистоянні англійців з ісландцями вважається Англія: на цей результат дається коефіцієнт 1.2. Поставити на те, що саме Ісландія сенсаційно пройде далі, можна за 4.5.

Зазначимо, що в число ймовірних кращих бомбардирів, згідно з котируваннями William Hill, входять Гарет Бейл (4.5), Альваро Мората (5.0), а також Кріштіану Роналду і Ромелу Лукаку, на кожного з яких можна поставити за 7.0. Замикає п’ятірку Дімітрі Пає (13.0).

Читайте прогнози і ставки на Євро-2016 на «Рейтингу Букмекерів».

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт