Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: Ф’юрі – фаворит бою з Джошуа

Владислав Стародубцев
Учора боксери-суперваговики Ентоні Джошуа та Тайсон Ф’юрі підписали контракт на проведення об’єднавчого бою.
Букмекери: Ф’юрі - фаворит бою з Джошуа

Букмекери: Ф’юрі – фаворит бою з Джошуа

Команди чемпіона світу у суперважкій вазі за версією WBC Тайсон Ф’юрі (30-0-1, 21 КО) та чинного володаря поясів за версіями WBA, IBO і IBF Ентоні Джошуа (24-1, 22 КО) дійшли згоди щодо проведення одразу двох поєдинків між боксерами. Перша зустріч може відбутися за три-чотири місяці. Про це в коментарі ESPN розповів відомий промоутер Едді Хірн.

«Гадаю, у квітні буде остаточно вирішено, де відбудеться бій. Найскладніше було змусити усіх учасників процесу нарешті підписати папери, позаяк необхідно було дійти згоди з медіамайданчиками і промоутерськими компаніями. Наразі є розуміння, що ці проблеми вже позаду. Думаю, нам не доведеться докладати багато зусиль для продажу цього бою, адже ця подія – одна з найбільших в історії спорту. 

У нас уже були пропозиції від восьми чи дев’яти промоушенів. Пропозиції надходили від країн Близького Сходу, Східної Європи, Америки та Азії», – сказав Хірн. 

За оцінкою букмекерською компанія Favbet, у Ф’юрі майже вдвічі більше шансів на перемогу, аніж у Джошуа: тріумф «Циганського короля» оцінюють у 60% (коефіцієнт – 1.53), тоді як 36% – імовірність виграшу AJ (2.60). Нічия – 4% (21.0). 

У маркеті на підсумок бою найвищі шанси на перебіг подій, за яким Ф’юрі виграє за рішенням суддів (36%) або достроково завершить бій, змусивши суперника капітулювати (33%). Натомість у Джошуа значно вища імовірність відправити Тайсона у нокаут (30%), ніж виграти бій по завершенні 12 раундів (15%). 

А от щодо тривалості поєдинку не все так однозначно: 47%, що ми побачимо усі 12 раундів. І 57% – що видовище перерветься достроково.

Відповідно до даних порталу Oddschecker, 54% ставок на цей бій були зроблені на перемогу Ф’юрі. У виграш Джошуа вірить дещо менше бетторів – 39%. Ще 7% парі були укладені на нічию. Водночас нокаут – один з найпопулярніших виборів гравців, які «заряджають» на Ентоні (50%). 

За перший бій обидва спортсмени можуть отримати гонорар у розмірі 100 млн фунтів. Як очікується, сума винагороди буде розподілена порівно. Перед підписанням контракту Ф’юрі зізнався, що тимчасово зупинив підготовку до бою. Своє рішення 32-річний боксер пояснив так:

«Я більше не тренуюся. Направду кажучи, мені потрібно усього 6-7 тижнів, щоб підготуватися до зустрічі з цим ледарем. Мені не треба складних спарингів для перемоги хлопця, який займається бодібілдингом», – зазначив Тайсон. 

Чи виправдається така зухвалість з боку Ф’юрі, побачимо на ринзі. Нагадаємо, той, хто виграє цей бій, завоює звання абсолютного чемпіона у хевівейті. 

Торік у грудні Джошуа у дев’ятому раунді нокаутував болгарина Кубрата Пулєва. А попередній бій Ф’юрі відбувся трохи більше як рік тому – Тайсон у сьомому раунді технічним нокаутом завдав першої поразки у кар’єрі Деонтею Вайлдеру. 

Підписуйтеся на сторінки «РБ» у Telegram та Instagram.

Дмитро Митрофанов – новий амбасадор БК Favbet

Букмекери оцінили шанси Усика в бою з Джошуа

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт