Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: Джамала – 8-ма в рейтингу фаворитів Євробачення-2016

Рейтинг Букмекерів
Українська співачка Джамала залишається в рейтингу фаворитів у букмекерів на восьмому місці, проте коефіцієнти на її перемогу зросли. Російський співак Сергій Лазарєв, який представить Росію на «Євробаченні 2016» в Стокгольмі, тепер, на думку букмекерів, є одноосібним фаворитом конкурсу.
Коефіцієнти на перемогу Джамали зросли

Коефіцієнти на перемогу Джамали зросли

Українська співачка Джамала залишається в рейтингу на восьмому місці, проте коефіцієнти на її перемогу зросли. Якщо раніше William Hill приймав ставки на її перемогу з коефіцієнтом 15.00, то зараз він дорівнює 26.00 (у Betfair – 28.00).

Фаворитом букмекери вважають російського співака Сергія Лазарєва, який виступить з піснею «You Are The Only One», коефіцієнт на його перемогу дорівнює 3.00. Зокрема, з таким коефіцієнтом приймають ставки букмекери William Hill, Coral та Ladbrokes, а також біржа ставок Betfair.

На другому місці в списку фаворитів – шведський співак Франс, який представить пісню «If I Were Sorry». Коефіцієнт на його перемогу становить 6.00 у Ladbrokes і William Hill, 7.00 у Coral, 7.6 у Betfair. Раніше Франс вважався фаворитом.

Лідерами також є хорватська виконавиця Ніна Кралич з піснею «Lighthouse» (Ladbrokes – 10.00, William Hill – 11.00, Coral – 12.00, Betfair – 14.8) і австралійська співачка Демі Ім (William Hill – 11.00 , Coral та Ladbrokes – 13.00, Betfair – 13.8).

Примітно, що ще на початку березня головним фаворитом вважалася Польща. Наприклад, в БК William Hill на перемогу представника цієї країни можна було поставити з коефіцієнтом 4.50. Однак після того, як було оголошено, що Польщу на конкурсі представить Міхал Шпак, шанси на перемогу польського співака стали різко зменшуватися і тепер становлять 51.00.

Пісенний конкурс «Євробачення 2016» пройде в Стокгольмі. Його учасниками стануть представники 43-х країн світу. Півфінали пройдуть 10-го і 12-го травня, а фінал – 14-го травня.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт