Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: «Динамо» підпише Буффона?

Владислав Стародубцев
Перший гучний трансфер «Біло-синіх» за часів Мірчі Луческу?
Реєстр легальних гемблінг-операторів продовжує розширюватися

Реєстр легальних гемблінг-операторів продовжує розширюватися

Ще кілька днів тому інформація про зацікавленість киян у запрошенні 43-річного голкіпера здавалася повною нісенітницею, допоки відома італійська газета Tuttosport не написала про можливий переїзд легенди «Ювентуса» у Київ. 

Головний тренер «Старої синьйори» Андреа Пірло, м’яко кажучи, не надто часто довіряє Джанлуїджі місце на футбольному полі – 12 поєдинків у всіх турнірах (1110 зіграних хвилин). Таке становище справ буцімто не влаштовує Буффона, який досі залишився голодним до гри і прагне отримувати більше ігрової практики, тож після завершення поточного сезону, найімовірніше, вдруге у кар’єрі покине Турин. 

«Олімпіакос», лісабонський «Спортінг», франкфуртський «Айнтрахт», «Галатасарай» і «Динамо» – можливі варіанти продовження кар’єри італійця. 

Втім, відповідно до котирувань букмекерської компанії Favbet, дуже малоімовірно, що Буффон приєднається до «Біло-синіх» – імовірність такого перебігу подій оцінюють лишень у 4% (коефіцієнт – 25.0). 

Натомість 55% (1.70) – шанси Джанлуїджі перепідписати угоду з «Ювентусом». У 51% (1.95) оцінюють сценарій, за яким чинний чемпіон Серії А вирішить «повісити бутси на цвях» до початку вересня. 

Які ще варіанти є у Джіджі? 

Якщо ж він усе таки наважиться продовжити виступати на професійному рівні, але покине «Стару синьйору», фаворитами у боротьбі за його підписання стануть «Парма» (20%), де він розпочинав і зробив собі ім’я, і «ПСЖ» (14%) – у Парижі Буффон відіграв сезон 2018/2019 років.

«Олімпіакос» (2,5%), «Спортінг» (2,8%), «Айнтрахт» (3,3%) – андердоги. 

Луческу – давній прихильник італійця?

За словами Мірчі, він шкодує, що йому так і не вдалося попрацювати пліч-о-пліч з цим гравцем. Також Луческу однозначно оцінив можливість запрошення Буффона у «Динамо».

«Дійсно, я намагався підписати Джанлуїджі, коли працював у «Шахтарі», це правда. Зараз потяг уже поїхав. Гадаю, тепер він нікуди не перейде з «Ювентуса». Мені здається неможливим підписання Буффона у «Динамо», – підсумував 75-річний тренер. 

Джіджі захищає кольори «Старої синьйори» з 2001-го року. За цей час він зіграв 683 поєдинки. У його пасиві 537 пропущених м’ячів, а кількість «сухих» матчів вражає – 322. Кілька сезонів тому він покинув «Юве» заради «ПСЖ», але вже за рік повернувся до рідного клубу. Його контракт з туринцями чинний до 30-го червня. У січні Буффону виповниться 44 роки. 

Як інформував «Рейтинг Букмекерів», фахівці назвали імовірність відходу Андреа Пірло з тренерського містка «Ювентуса», який не тішить уболівальників стабільністю результатів у Серії А та на міжнародній арені.

Блискуча гра Малиновського приведе «Аталанту» до срібла? Букмекери пропонують укласти парі

Заховайло: «У «Динамо» немає грошей, щоб заманити хорошого гравця в країну, в якій триває війна»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт