Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: чемпіонат Китаю або американський клуб – найімовірніші варіанти для Балотеллі

Сергій Гумен
Експерти букмекерської компанії Paddy Power запропонували спрогнозувати, в якому клубі нападник Маріо Балотеллі продовжить свою кар’єру. Аналітики схиляються до того, що італійський футболіст може переїхати з Європи в чемпіонат Китаю або МЛС.
Букмекери: чемпіонат Китаю або американський клуб - найімовірніші варіанти для Балотеллі

Букмекери: чемпіонат Китаю або американський клуб – найімовірніші варіанти для Балотеллі

Відомий італійський нападник Маріо Балотеллі, який близький до відходу з «Брешії» через конфлікт з керівництвом клубу і регулярні прогули тренувань, з великою часткою ймовірності змінить команду в літнє трансферне вікно. Раніше стало відомо, що власники аутсайдера Серії А прийняли рішення не продовжувати співпрацю з 29-річним футболістом. Трудовий договір між сторонами закінчується в кінці поточного місяця.

Ірландська букмекерська контора Paddy Power запропонувала у спеціальній лінії ставки на те, в якій команді Балотеллі продовжить свою ігрову кар’єру. Аналітики компанії схиляються до того, що Маріо може переїхати з Європи в чемпіонат Китаю, де зірки футболу дограють і отримують за це досить високі зарплати. Якщо нападник підпише контракт з будь-яким клубом з Піднебесної, зіграє ставка з коефіцієнтом 4,0, що дорівнює 25% ймовірності.

Другим в списку можливих варіантів продовження кар’єри форварда називається «Інтер Маямі» з американського чемпіонату МЛС. Шанси на перехід Балотеллі в колектив з Флориди оцінюються в 17% ймовірності (котирування – 6,0). Топ-3 претендентів на футболіста замикає «Фіорентина» – 15% ймовірності або коефіцієнт 6,5.

Серед інших варіантів для Балотеллі фігурують такі клуби: «Бока Хуніорс» (8,0 – 12,5%), «Сампдорія» (8,5 – 12%), «Вердер» (9,5 – 10,5%), «Рівер Плейт» (9,5 – 10,5%), «Сассуоло» (10,0 – 10%), «Парма» (10,0 – 10%), «Ньюкасл» (23,0 – 4%), міланський «Інтер» (61,0 – 1,5%), «Манчестер Сіті» (151,0 – 0,7%).

Нагадаємо, що Балотеллі перейшов у «Брешію» влітку минулого року. Гравець підписав з італійським клубом однорічний контракт. У сезоні 2019/2020 чемпіонату Італії, який наразі призупинений через пандемію коронавіруса, нападник зіграв 19 поєдинків і відзначився п’ятьма забитими м’ячами.

В Європі Маріо також відомий за виступами у складі міланського «Інтера» (2007-2010), «Манчестер Сіті» (2010-2013), «Мілана» (2013-2014, 2015-2016), «Ліверпуля» (2014-2016), «Ніцци» (2016-2018) та «Марселя» (2019). У складі національної збірної Італії форвард провів 36 матчів і забив 14 голів.

Днями «Рейтинг Букмекерів» повідомляв, що букмекерська контора Paddy Power обвалила коефіцієнт на перехід німецького нападника Тімо Вернера в лондонський «Челсі».

Букмекери: переможна серія «Баварії» триватиме до завершення Бундесліги?

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт