Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: Болгарія – фаворит другого півфіналу «Євробачення-2017»

Рейтинг Букмекерів
У Києві триває 62-й конкурс пісні «Євробачення». Сьогодні учасники з 18 країн вийдуть на сцену Міжнародного виставкового центру в рамках другого півфіналу конкурсу. Згідно з оцінками букмекерів, фаворитом серед цієї групи конкурсантів є представник Болгарії Крістіан Костов.

Букмекери: Болгарія – фаворит другого півфіналу «Євробачення-2017»

Букмекерська компанія William Hill оцінює ймовірність того, що Костов вийде в фінал «Євробачення-2017» коефіцієнтом 1,02 (приблизні шанси – 95%). Поставити на те, що саме болгарин з композицією «Beautiful Mess» набере найбільше голосів у півфіналі, можна з коефіцієнтом 1,73.

Імовірність перемоги в другому півфіналі румунських виконавців Ілінки та Алекса Флоря з піснею «Yodel It!» оцінюється аналітиками коефіцієнтом 7,5. Поставити на те, що Румунія пройде у фінал, можна з коефіцієнтом 1,07 (91%).

Згідно з оцінкою експертів, високі шанси побачити у фіналі представників Нідерландів і Естонії. Поставити на те, що ці країни пройдуть до вирішального раунду конкурсу, можна з коефіцієнтом 1,14 (85%). Зробити ставку на перемогу в півфіналі нідерландської групи O’G3NE можна з коефіцієнтом 9,0. Аналогічним коефіцієнтом оцінюється ймовірність успіху в півфіналі датчанки Ані (коефіцієнт на вихід у фінал – 1,2). За 10,0 можна поставити на успіх естонського дуету Koit Toome & Laura з композицією «Verona».

Ймовірність виходу в фінал ізраїльського співака IMRI оцінюється коефіцієнтом 1,22 (шанси на перемогу в півфіналі – 17,0). За 1,28 можна зробити ставку на те, що в фінал пройде угорець Йожеф Папай з композицією «Origo» (26,0).

Коефіцієнтом 1,44 оцінюються шанси на вихід у вирішальний раунд конкурсу дуету Naviband з Білорусі, який виконає пісню «Story of my life» (шанси на перемогу в півфіналі – 51,0). З таким же коефіцієнтом можна поставити на прохід в фінал австрійця Натана Трента (41,0) і норвежця JOWST (51,0).

Коефіцієнтом 1,83 оцінюються шанси пройти у фінал «Євробачення-2017» сербки Тияни Богичевич (шанси на перемогу в півфіналі – 41,0). За 2,1 можна зробити ставку на те, що в фінал вийде представник Хорватії Жак Худек (51,0). Коефіцієнтом 2,5 оцінюється ймовірність того, що 13 травня, в головний конкурсний день, в Києві виступлять Яна Бурческа з Македонії (51,0) і швейцарська група Timebelle (81,0).

Зробити ставку на те, що в фінал пройде представниця Мальти Клаудіа Фаніелло, можна з коефіцієнтом 3,0 (ймовірність перемоги в півфіналі – 101,0). За 3,75 можна поставити на вихід у вирішальний тур Брендана Маррея з Ірландії (67,0).

Аутсайдерами півфіналу, за остаточною оцінкою букмекерів, є Литва і Сан-Марино. Ймовірність виходу в фінал литовської групи Fusedmarc з піснею «Rain of Revolution» оцінюється коефіцієнтом 7,0 (шанси на перемогу в півфіналі – 101,0). Поставити на те, що в фінал конкурсу вийде дует з Сан-Марино в складі Валентини Монетти та Джиммі Вілсона, можна з коефіцієнтом 9,0 (ймовірність перемоги в півфіналі – 101,0).

Нагадаємо, з першого півфіналу у фінал конкурсу пройшли виконавці з Молдови, Азербайджану, Греції, Швеції, Португалії, Польщі, Вірменії, Австралії, з Кіпру та з Бельгії. За бортом головного події залишилися представники Албанії, Чехії, Фінляндії, Грузії, Ісландії, Латвії, Чорногорії і Словенії.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт