Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: 91% – шанси Вілліана перейти в «Арсенал»

Владислав Стародубцев
Вінгер «Челсі» та національної збірної Бразилії Вілліан перебуває за крок від підписання контракту з лондонським «Арсеналом», принаймні про це свідчать котирування букмекерів.
Букмекери: 91% - шанси Вілліана перейти в «Арсенал»

Букмекери: 91% – шанси Вілліана перейти в «Арсенал»

Ексгравець «Шахтаря» остаточно вирішив не продовжувати контракт з «Аристократами». «Челсі» пропонував бразильцеві однорічну угоду, натомість 31-річний гравець жадав продовжити співпрацю терміном на три роки. Отож, Вілліан безкоштовне покине лондонців під час найближчого трансферного вікна.

За інформацією The Guardian, наступним клубом півзахисника стане «Арсенал», який готовий йому запропонувати не тільки трирічний контракт, а й гарантувати більше ігрових хвилин на футбольному полі.

«Челсі» уже підсилився Хакімом Зієшем з «Аякса», який виступає на позиції Вілліана, форвардом «РБ Лейпциг» Тімо Вернером. На фінішній прямій перебувають перемовини з «Байєром» щодо Кая Хаверца, не виключено, що до команди приєднаються захисник «Лестера» Бен Чілвелл і голкіпер «Атлетіко» Ян Облак, тому бразильський ветеран розуміє, що отримуватиме  обмаль ігрової практики, якщо погодиться продовжити співпрацю з «Аристократами».

За оцінкою аналітиків букмекерської компанії 1xBet, з імовірністю у 91% (коефіцієнт 1.1) Вілліан підпише контракт з «Гармашами».

На перебіг подій, за яким бразилець вирішить стати гравцем Тоттенхема», можна укласти парі за 8.0 (12%). Ставка за 12.0 (8%) виявиться виграшною, якщо вінгер підпише контракт з будь-яким клубом із МЛС.

У квітні фаворитом в боротьбі за підписання Вілліана вважався «Тоттенхем». Тоді на його перехід до складу «Шпор» пропонувалося котирування 4.5 (22%), тоді як шанси «Арсенала» оцінювали у 16% імовірності (6.0).

Вілліан перейшов у «Челсі» з російського «Анжі» влітку 2013-го року. За сім років у складі лондонців він став дворазовим переможцем АПЛ, володарем Кубка ліги та Кубка Англії, а також тріумфував у Лізі Європи.

Трансферна вартість футболіста, згідно з Transfermarkt, становить 22,5 млн євро.

Шанси Санчо на перехід у «Манчестер Юнайтед» зросли понад вдвічі

Букмекери: «Інтер», найімовірніше, викупить Алексіса Санчеса

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт