Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: 88% – шанси «Баварії» пройти «Ліон», імовірність голу Левандовського – 82%

Сергій Гумен
У другому півфінальному поєдинку Ліги чемпіонів французький «Ліон» побореться за путівку в фінал турніру з мюнхенською «Баварією». Німецький гранд вважається явним фаворитом майбутнього матчу.
Букмекери: 88% - шанси «Баварії» пройти «Ліон», імовірність голу Левандовського - 82%

Букмекери: 88% – шанси «Баварії» пройти «Ліон», імовірність голу Левандовського – 82%

«Ліон» і «Баварія» визначать другого учасника фіналу Ліги чемпіонів сезону 2019/2020. За оцінкою букмекерської контори Favbet, шанси команди Ганса-Дітера Фліка на перемогу в основний час матчу дорівнюють 78% ймовірності (котирування – 1,23). Ставка на нічию приймається з коефіцієнтом 7,0 (14%). У 8% ймовірності (12,0) експерти оцінили шанси підопічних Руді Гарсії здобути сенсаційну перемогу над німецьким грандом.

Імовірність проходу «Баварії» у фінал Ліги чемпіонів відповідає 88% (1,1). На вихід «Ліона» у фінал турніру встановлений коефіцієнт 7,8 (12%).

Якщо мюнхенський клуб зможе перемогти французького суперника з форою (-1,5), зіграє парі з котируванням 1,62, що дорівнює 59% ймовірності.

Аналітики прогнозують результативний футбол в майбутньому півфіналі найпрестижнішого клубного турніру Європи. Шанси на те, що команди зможуть пробити тотал (2,5), складають 70% ймовірності. На зворотний варіант запропонований коефіцієнт 3,15 (30%). Поставити на варіант «обидві заб’ють» можна з котируванням 1,75 (54%).

Найімовірнішим рахунком матчу «Ліон» – «Баварія» в основний час вважається результат 2:0 на користь німецького клубу – 12% (7,8).

Якщо в цьому поєдинку буде призначений пенальті у ворота одного з суперників, зіграє парі з коефіцієнтом 2,45 (38%). Зробити ставку на червону картку букмекерська контора пропонує з котируванням 3,35 (28%).

Польський бомбардир Роберт Левандовський є головним фаворитом в складі «Баварії», щоб вразити ворота «Ліона». Гол у виконанні 31-річного нападника оцінюється в 82% ймовірності (1,22). Шанси атакувального півзахисника Сержа Гнабрі забити французам дорівнюють 59% ймовірності (1,7). Якщо забитим м’ячем відзначиться форварда Джошуа Зіркзе, зіграє ставка з котируванням 1,8 (56%).

Головний претендент забити гол в складі «Ліона» – нападник Мусса Дембеле. Його шанси оцінюються в 33% ймовірності (3,0). Імовірність голу у виконанні камерунського форварда Карла Токо-Екамбі та нідерландського вінгера Мемфіса Депая становить 29% (3,5).

Статистичні показники «Ліона» та «Баварії»

«Ліон» вийшов у плей-оф з другого місця в групі G. Французи поступилися першим місцем «РБ Лейпцигу», який також зіграє в півфіналі турніру. У 1/8 фіналу Ліги чемпіонів команда Руді Гарсії протистояла туринському «Ювентусу». «Ліон» пройшов «Стару синьйору» завдяки правилу гостьового гола. На своєму полі французи виграли з рахунком 1:0, а в Італії зазнали поразки – 1:2. У чвертьфіналі французька команда сенсаційно перемогла англійський «Манчестер Сіті» (3:1). Статистика в останніх п’яти матчах: ВПНПП.

«Баварія» пробилася в плей-оф турніру з першого місці в групі B. У 1/8 фіналу мюнхенський гранд не зазнав опору в протистоянні з лондонським «Челсі». За сумою двох матчів німецький колектив розгромив команду Френка Лемпарда з рахунком 7:1 (3:0, 4:1). У чвертьфіналі мюнхенців чекала зустріч з каталонською «Барселоною». Напруженого протистояння не вийшло – «Баварія» без проблем розгромила «Синьо-гранатових» з рахунком 8:2. Статистика в останніх п’яти матчах: ВВВВВ.

Попередні матчі між «Ліоном» і «Баварією»

Команди зустрічалися між собою вісім разів. На рахунку «Ліона» дві перемоги, в активі «Баварії» – чотири. Два поєдинки завершилися внічию. Тотал більше (2,5) був зафіксований в чотирьох матчах.

Орієнтовні стартові склади на матч «Ліон» – «Баварія»

«Ліон»: Лопеш, Денайер, Марсело, Марсал, Дюбуа, Какере, Гімараєш, Ауар, Корне, Депай, Токо-Екамбі.

«Баварія»: Ноєр, Кімміх, Боатенг, Алаба, Девіс, Горецка, Алькантара, Перішич, Мюллер, Гнабрі, Левандовський.

Перед поєдинком проти «Баварії» в складі «Ліона» немає кадрових втрат. Всі футболісти команди готові взяти участь в півфінальному матчі.

У мюнхенського клубу всього одна втрата перед грою. Команді не допоможе французький захисник Бенжамен Павар, який вибув до кінця сезону через травму.

Матч «Ліон» – «Баварія» відбудеться у середу, 19-го серпня, на нейтральному стадіоні «Жозе Алваладе» в Лісабоні (Португалія). Переможець протистояння визначиться за підсумками одного поєдинку. Таке рішення прийняв УЄФА у зв’язку з пандемією коронавірусу.

Зустріч обслуговуватиме іспанська бригада арбітрів на чолі з Антоніо Матеу Лаосом. Допомагати йому будуть асистенти Пау Себріан Девіс і Роберто дель Паломар. Відповідати за VAR будуть Алехандро Ернандес і Хосе Санчес. Резервний суддя – Карлос дель Серро.

Матч на стадіоні «Жозе Алваладе» почнеться о 22:00 за київським часом. Пряму трансляцію гри проведе телеканал «Футбол 2».

«РБ Лейпциг» – «ПСЖ»: імовірність варіанту «обидві заб’ють» – 61%

Суперекспрес на єврокубки: граємо коефіцієнт 10.07

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт