Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: 80% – ймовірність використання VAR в УПЛ сезону 2019/2020

Сергій Гумен
У світовому футболі активно запроваджують систему відеоповторів VAR. До чемпіонату України сучасні технології ще не дійшли. Втім, експерти запевняють, що найближчим часом в Прем’єр-лізі арбітри матимуть змогу працювати з відеоасистентом в режимі онлайн.
Букмекери: 80% - ймовірність використання VAR в УПЛ сезону 2019/2020

Букмекери: 80% – ймовірність використання VAR в УПЛ сезону 2019/2020

У другій частині сезону чемпіонату України повинна запрацювати система VAR, яка буде діяти тільки на двох матчах в рамках одного туру через наявність лише одного шестимісного VAR-фургона, який буде обслуговувати матчі.

У зв’язку з цим букмекерська контора Favbet запустила лінію, за котируваннями якої приймає ставки на використання VAR в поточному сезоні Прем’єр-ліги. Поставити на впровадження системи хоча б в одному поєдинку УПЛ можна з коефіцієнтом 1,25, що дорівнює 80% ймовірності.

Крім того, пропонують спрогнозувати, яка подія станеться першою при використанні VAR: буде зарахований гол (4,5 – 22%), буде призначений пенальті (2,15 – 47%), буде показана червона картка (3,15 – 32%).

Якщо систему не вийде запустити в сезоні 2019/2020, можна зробити ставку на впровадження її до першого січня 2021-го року з котируванням 1,1 (91%).

Раніше в ЗМІ повідомлялося, що цієї зими УАФ, УПЛ та комітет арбітрів створять міні-комісію, яка визначатиме поєдинки, на яких буде залучена система відеоповторів.

Два матчі в одному турі, в яких буде застосований VAR, будуть визначатися відстанню між містами, в яких вони будуть зіграні (не більше 500 кілометрів). Ігри повинні проходити в різні дні.

Раніше голова комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі заявляв, що система VAR повинна запрацювати на матчах української Прем’єр-ліги відразу після зимової перерви – в поєдинках 19-го туру.

Вперше система VAR в режимі онлайн була використана в Україні першого листопада в матчі чемпіонату України U-19 «Динамо» – «Карпати» (2:2).

Букмекери приймають ставки на використання VAR у Лізі чемпіонів

«Динамо» без Ліги чемпіонів: Шевчук зробив прогноз на трійку призерів УПЛ

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт