Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: 77% – імовірність дострокової перемоги Джошуа в бою з Пулєвим

Владислав Стародубцев
Сьогодні ввечері відбудеться бій між чемпіоном світу за версіями WBA, WBO, IBF, IBO Ентоні Джошуа (23-1, 21 KO) та Кубратом Пулєвим (28-1, 14 KO), який є обов’язковим претендентом по лінії IBF. Які коефіцієнти на цю подію пропонує компанія Favbet – читайте у матеріалі «Рейтингу Букмекерів».
Букмекери: 77% - імовірність дострокової перемоги Джошуа в бою з Пулєвим

Букмекери: 77% – імовірність дострокової перемоги Джошуа в бою з Пулєвим

На перебіг подій, за яким сильнішим виявиться Джошуа, пропонують укласти парі за 1.11, тоді як шанси на перемогу Пулєва оцінили коефіцієнтом 7.10. Зіграє ставка за 31.0, якщо за підсумком бою буде зафіксований нічийний результат.

У відсотковому співвідношенні перемога боксера з Великобританії – 84%, нічия – 3%, звитяга бійця з Болгарії – 13% ймовірності. 

На дострокову перемогу Джошуа можна зарядити за 1.30 (77%), на тріумф за очками – за 4.0 (25%). Водночас на достроковий виграш Пулєва пропонують котирування 10.0 (10%), а на перемогу за очками – 21.0 (4,7%). 

Якщо ви впевнені, що бій триватиме усі 12 раундів, до вашої уваги коефіцієнт 3.90 (24%), і на варіант, за яким бій завершиться достроково, можна зробити ставку за 1.21 (76%). 

Найімовірніший точний спосіб перемоги – технічний нокаут (1.60, 62,5%). Парі за 4.0 (23%) виявиться виграшним, якщо Ентоні Джошуа опиниться у нокауті, а ставку за 1.22 (77%), розрахують як виграшну, якщо Кубрат Пулєв опиниться у нокауті після удару суперника. 

55% (коефіцієнт – 1.70) – шанси, що буде пробитий тотал раундів більше 6,5. На «менше» пропонують укласти парі за 2.08 (45%). 

Бій Джошуа – Пулєв відбудеться на «Вемблі Арені» у Лондоні (Великобританія). Орієнтовний початок – о 23:45 за Києвом. Через пандемію COVID-19 було вирішено, що подію вживу побачить лишень 1 тисяча глядачів, тоді як у звичайний час, коли немає жодних протиепідеміологічних обмежень, арена може вмістити 12,5 тисяч глядачів. 

Ця зустріч повинна була відбутися ще три роки тому, але тоді, у 2017-му, бій так і  не відбувся, позаяк болгарський боксер отримав травму плеча і навіть був вимушений зробити річну паузу у кар’єрі.

Букмекери оцінили шанси Макгрегора перемогти Паккьяо за правилами боксу

Букмекери оцінили шанси Усика в бою з Джошуа

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт