Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: 71% – шанси «Манчестер Сіті» пройти «Арсенал» у чвертьфіналі Кубка ліги

Владислав Стародубцев
У 1/4 фіналу Кубка англійської ліги «Арсенал» спробує переграти «Манчестер Сіті». Які коефіцієнти на цю зустріч пропонує компанія Favbet – читайте у бетторському прев’ю від «Рейтингу Букмекерів».
Букмекери: 71% - шанси «Манчестер Сіті» пройти «Арсенал» у чвертьфіналі Кубка ліги

Букмекери: 71% – шанси «Манчестер Сіті» пройти «Арсенал» у чвертьфіналі Кубка ліги

Для обох колективів зустріч матиме принципове значення, позаяк лондонці прагнуть реабілітуватися перед уболівальника за непереконливий старт в АПЛ (15 місце), а манкуніанці прагнутимуть захистити титул переможців Кубка ліги сезону 2019/2020 років. Не варто забувати і про тренерський аспект матчу, адже Мікель Артета – учень Хосепа Гвардіоли. 

Відповідно до котирувань букмекера, гості – беззаперечний фаворит майбутнього протистояння: на тріумф «Арсенала» пропонується 5.30, на звитягу «Манчестер Сіті» – 1.60, а на нічийний результат – 4.45. У відсотковому співвідношенні перемога «Канонірів» – 18% ймовірності, нічия – 22% ймовірності, перемога «Містян» – 60% ймовірності. 

Зіграє ставка за 3.35 (29%), якщо «Арсенал» вийде у 1/2 фіналу змагань, тоді як шанси «Манчестер Сіті» опинитися на цій стадії турніру оцінили у 71% ймовірності (коефіцієнт – 1.29). 

Найімовірніше, матч буде щедрим на голи: на тотал більше 2,5 можна «зарядити за 1.56 (61%), а на «низ» – за 2.43 (39%). На перебіг подій, за яким «Манчестер Сіті» переможе з гандикапом у два голи або більше (фора -1) пропонують укласти парі за 2.02 (50%), на аналогічний результат, але на користь «Арсенала», встановлене котирування 9.60 (10%). 

58% (коефіцієнт – 1.63) – шанси, що обидві команди заб’ють. Парі за 2.29 розрахують як виграшне, якщо бодай один з голкіперів залишить власні ворота «сухими». Найімовірніший підсумковий результат – перемога «Містян» з перевагою у два м’ячі (3.95, 25%). У складі «Арсенала» найбільше шансів відзначитися голом у П’єра-Емеріка Обамеянга (2.90, 34%). Що стосується «Манчестер Сіті», то тут найкращі шанси забити м’яч має Габріель Жезус (2.40, 41%). 

Статистичні факти про матч «Арсенал» – «Манчестер Сіті»

  • У рамках Кубка ліги команди зустрічалися 9 разів: 5 (56%) перемог в активі «Канонірів» та 3 звитяги у доробку «Містян» (33%), ще 1 (11%) матч завершився внічию;
  • «Арсенал» програв попередні три матчі «Манчестер Сіті» в Кубку ліги (0:3, 0:1,0:3);
  • У попередніх чотирьох матчах з п’яти у Кубку ліги був пробитий тотал більше 2,5 голів;
  • «Арсенал» програв чотири з п’яти останніх домашніх поєдинків з «Манчестер Сіті» у всіх турнірах. При у кожному з програшів «Каноніри» не забивали жодного м’яча (0:3, 0:2, 0:3, 0:3).
  • Безвиграшна серія «Арсенала» в АПЛ налічує 7 матчів (5 поразок та 2 нічиї). Востаннє лондонці перемагали на «Емірейтс» в чемпіонаті на початку жовтня;
  • Безпрограшна серія «Манчестер Сіті» на виїзді налічує 4 матчі у всіх турнірах.

Матч 1/4 фіналу Кубка англійської ліги Арсенал – Манчестер Сіті зіграють у вівторок, 22-го грудня. Початок – о 22:00. Поєдинок у прямій трансляції покаже телеканал Setanta Sports Ukraine. 

Пара «Брентфорд» – «Ньюкасл» гратиме дещо раніше – о 19:30. А на вечір середи заплановані дуелі «Сток Сіті» та «Тоттенхема» і «Евертона» з «Манчестер Юнайтед». 

Зінченко покине «Манчестер Сіті»? Букмекери оцінили шанси Сашка змінити команду

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт