Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: 63%, що Кополовець бодай раз зіграє за «Минай» в УПЛ

Владислав Стародубцев
Спортивний директор «Миная» Михайло Кополовець, який офіційно не повідомляв про завершення професійної кар’єри, найімовірніше, все ж з’явиться на полі у футболці закарпатського клубу у сезоні 2020/2021 років.
Букмекери: 63%, що Кополовець бодай раз зіграє за «Минай» в УПЛ

Букмекери: 63%, що Кополовець бодай раз зіграє за «Минай» в УПЛ

У лінії спеціальних ставок букмекерська компанія Favbet пропонує спрогнозувати, чи вдасться 37-річному півзахиснику нарешті дебютувати в УПЛ: так, 63% (коефіцієнт – 1.50) – шанси, що керманич «Миная» Василь Кобін щонайменше одного разу довірить екс-гравцю збірної України місце на футбольному полі, тоді як 37% (2.50) – імовірність перебігу подій, за яким цього не станеться. 

Контекст

Кополовець неодноразово заявляв, що прагне дебютувати за «Минай» в УПЛ. Водночас Кобін сказав про готовність випустити його на поле, за умови належної підготовки на зборах. 

«У нас є домовленість, що якщо на зимових зборах Михайло себе як слід підготує, то у другому колі зіграє один матч у Прем’єр-лізі. Цей шанс я йому охоче надам. Гра буде як дебютною у складі «Миная» в УПЛ, так і прощальною у його кар’єрі», – сказав керманич закарпатців наприкінці минулого року. 

Натомість Кополовець парирував, мовляв, той поспішив з висновками про останній матч, адже він може зіграти і кілька поєдинків, якщо набере хороші фізичні кондиції. 

«Дуже хочеться довести, що я ще не сказав свого останнього слова у футболі. З різних причин я не зміг, як слід підготуватися до осінньої частини чемпіонату УПЛ, тому і не зміг допомогти «Минаю». Зараз сподіваюся надолужити згаяне. 

Думаю, що Кобін кілька поспішив з висновками. Він же не ворог собі та «Минаю», адже якщо я буду в порядку, буду доводити свою профпридатність на футбольному полі, то чому повинен обмежитися одним матчем? Не бачу тут логіки.

Вважаю, що, образно кажучи, м’яч зараз на моїй половині поля, моя справа, як слід підготуватися, докласти максимум зусиль, щоб до мене не було претензій, а там вже подивимося, хто чого вартий», – резюмував Кополовець. 

Прикметно, що Михайло Кополовець з’явився у клубній заявці перед стартом весняної частини сезону. Він пройшов усі навчально-тренувальні збори, тож є усі передумови вважати, що йому усе ж можуть надати шанс зіграти в УПЛ. Востаннє футболіст перебував на полі в рамках національного чемпіонату ще у сезоні 2014/2015 років, коли захищав кольори львівських «Карпат». З того часу досвідчений хавбек грав за «Минай» у чемпіонаті серед аматорів, Другій та Першій лігах. 

Наразі «Минай» у підвалинах турнірної таблиці: підопічні Василя Кобіна у зоні ризику (на 12-му місці), маючи у доробку усього 13 очок. Наступний поєдинок закарпатці проведуть проти проміжного лідера таблиці – київського «Динамо».

Як повідомляв «Рейтинг Букмекерів», Кополовець пригадав, як зіграв у договірному матчі під час виступів у складі «Карпат». 

Букмекери назвали шанси українських команд виграти Лігу Європи

Букмекери: «Динамо» – андердог в боротьбі з «Вільяреалом» за вихід до 1/8 фіналу Ліги Європи

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт