Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: 60%, що збірна України переграє Бахрейн з різницею у 2 голи

Владислав Стародубцев
В рамках підготовки до фінальної частини чемпіонату Європи збірна України зіграє товариський матч з національною командою Бахрейну. Які коефіцієнти на це протистояння пропонує букмекерська компанія Favbet, читайте у нашому бетторському прев’ю.
Букмекери: 60%, що збірна України переграє Бахрейн з різницею у 2 голи

Букмекери: 60%, що збірна України переграє Бахрейн з різницею у 2 голи

Відповідно до котирувань, команда Андрія Шевченка – беззаперечний фаворит: перемога України – 67% (коефіцієнт – 1.41), звитяга Бахрейну – 12% (8.20), нічия – 21% (4.55). 

У 60,6% оцінюють сценарій, за яким господарі виграють у суперника з різницею щонайменше у два м’ячі (фора – 1), тоді як ваша ставка помножиться на 6 або повернеться (16,6%), якщо за підсумками зустрічі господарі виграють або зіграють внічию (фора 0).

У маркеті на тотал забитих м’ячів паритет за шансами: «низ» – 50%, «більше» – 50%. Натомість хоча б одна з команд, найімовірніше, не зможе забити – на такий варіант дають 57%. Разом з цим 43%, що обидва колективи вийматимуть «шкіряного» з сітки власних воріт. 

Перемога «Синьо-жовтих» з різницею в один гол (29%) – найімовірніший підсумок поєдинку. 

Україна – Бахрейн: прогноз і ставки Ігоря Циганика

Тренування нашої команди

Тренування нашої команди / фото П. Кубанов

Статистичні факти про матч Україна – Бахрейн 

  • Збірні України та Бахрейну жодного разу не зустрічалися між собою – ані в офіційний матчах, ані в контрольних;
  • Команда з Азії програла тільки один матчах з попередніх п’яти, при цьому здобувши чотири перемоги;
  • Українці не виграють в останніх шести матчах поспіль у всіх турнірах: 3 нічиїх і 3 поразки. Востаннє підопічні Андрія Шевченка тріумфували проти збірної Іспанії (1:0) торік у жовтні (Ліга націй);
  • На харківському ОСК «Металіст» наші збірники зіграли 9 матчів: 6 перемог, 1 нічия і 2 поразки. Останній матч датований жовтнем 2019-го року (перемога 2:0 проти Литви у кваліфікації до чемпіонату Європи)

Товариський поєдинок Україна – Бахрейн відбудеться найближчої неділі, 23-го травня. Початок – о 21:00. Зустріч обслуговуватиме бригада рефері з Чехії під керівництвом Павла Орела. На лініях йому допомагатимуть Петр Блазей та Каміл Гаєк. Обов’язки четвертого арбітра виконуватиме українець Віталій Романов. Зустріч транслюватимуть канали «Україна» та «Футбол 1»

Нагадаємо, що у рамках підготовки до Євро-2020 «Синьо-жовті» також зіграють зі збірними Північної Ірландії (3 червня, «Дніпро-Арена», Дніпро) і Кіпру (7 червня, ОСК «Металіст», Харків). 

У першому турі групового етапу Євро-2020 наша національна команда протистоятиме Нідерландам. Стартовий поєдинок запланований на неділю, 13 червня, на стадіоні «Йохан Кройф Арена» у Амстердамі. За підсумками жеребкування Україна разом з Австрією, Нідерландами і Північною Македонією потрапила до квартету C. У 1/8 фіналу змагань потраплять дві найсильніші команди з кожної групи і чотири найкращі команди, що опинилися на третіх позиціях квартету. Словом, формат аналогічний тому, який використовувався під час Євро-2016.

Як інформував «РБ», БК Favbet пропонує спрогнозувати, хто з футболістів збірної України потрапить до фінальної заявки команди на фінальну частину футбольного континентального форуму. 

Україна – Бахрейн: прогноз і ставка Олександра Золотогорського

Україна – Бахрейн: прогноз і ставка Роберто Моралеса

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт