Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери обвалили коефіцієнт на трансфер Яремчука в «Рому»

Владислав Стародубцев
Форвард «Гента» та збірної України Роман Яремчук зберігає шанси на зміну клубної прописку за підсумками поточного трансферного вікна, однак ймовірність варіанту залишитися у Бельгії зростає.
Букмекери: 50%, що Яремчук гратиме під керівництвом «Особливого» у «Ромі»

Букмекери: 50%, що Яремчук гратиме під керівництвом «Особливого» у «Ромі»

У яких команд найвища ймовірність підписання українця? 

Ще кілька тижнів тому португальська «Бенфіка» була лідером у боротьбі за підписання українця, проте, вочевидь, сума, яку «Буйволи» прагнуть виручити за Романа – 25 млн євро – відлякує керівництво «Орлів». Тому перемовини зупинені, а ймовірність вояжу Яремчука в Португалію знизилася з 83% (коефіцієнт – 1.20) до 33% (3.0).

Наразі «Рома» – перша за шансами на придбання Яремчука. Перебіг подій, за яким 25-річний футболіст підпише контракт з «Вовками» оцінюють у 50% (2.0), тоді як раніше такий перехід котирувався на рівні 15.0 (6,6%). 

У Італії підтверджують: Роман потрапив до  списку потенційних новачків Жозе Моурінью, але він розглядається як «план Б», позаяк португальський фахівець прагне домовитися із «Зенітом» щодо Сердара Азмуна. Ще один фактор, який може завадити Яремчуку перебратися у Рим – це нібито домовленість «Роми» з «Дженоа» щодо оренди форварда Ельдора Шомуродова. 

Також до трійки потенційних покупців потрапив лондонський «Арсенал» з 20% (5.0). Водночас сценарій, за яким «Гент» не продасть Романа у це літнє вікно переходів, оцінюють у 25% (4.0). 

25 млн євро – і він ваш

Менеджмент «Буйволів» буцімто повісив цінник на українця – 25 млн євро, інформує бельгійське видання Walfoot, тож, зважаючи на суму, Яремчук ризикує залишитися у Лізі Жюпіле, навіть попри більш-менш вдалий для нього Євро-2020 та інтерес з боку низки клубів з п’ятірки найкращих ліг матінки Європи. 

Сам Роман неодноразово натякав, що готовий до нового виклику, але нещодавно чомусь вирішив укласти новий довгостроковий контракт з «Гентом» – до літа 2025 року. На цю мить він коштує 17,5 млн євро (за версією порталу Transfermarkt). 

Днями у лінії букмекерів на майбутнє іншого гравця збірної України – вінгера «Вест Хема» Андрія Ярмоленка – кардинально змінилися котирування. Все перевернулось фактично з ніг на голову. 

Букмекери: хто стане найкращим бомбардиром УПЛ?

Букмекери назвали претендентів на придбання Довбика – у списку імениті клуби

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт