Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: 48% – ймовірність трансферу Ляказетта в «Атлетіко»

Сергій Гумен
Форвард лондонського «Арсеналу» та національної збірної Франції Александр Ляказетт може змінити клубну прописку. Букмекерська контора Paddy Power запропонувала спрогнозувати, де продовжить кар’єру досвідчений французький голеадор.
Букмекери: 48% - ймовірність трансферу Ляказетта в «Атлетіко»

Букмекери: 48% – ймовірність трансферу Ляказетта в «Атлетіко»

Французький нападник Александр Ляказетт може залишити лондонський «Арсенал» і продовжити кар’єру в іншому європейському топ-клубі. У підписанні футболіста зацікавлені мадридський «Атлетіко» та туринський «Ювентус». Саме ці два колективи, на думку експертів, вважаються головними претендентами на 29-річного бомбардира.

Згідно з оцінкою букмекерської компанії Paddy Power, найвищі шанси підписати Ляказетта має мадридський «Атлетіко». Імовірність переходу французького форварда в іспанський гранд дорівнює 48% (коефіцієнт – 2,1). «Ювентус» перебуває на другому місці в лінії ірландського букмекера. Шанси «Старої синьйори» оформити трансфер Александра складають 30% ймовірності (3,3).

Також аналітики пропонують розглянути декілька варіантів продовження кар’єри нападника в чемпіонаті Франції. Найкращі шанси підписати форварда серед клубів Ліги 1 має «Марсель». У 7% ймовірності (15,0) оцінюються шанси «Провансальців» підсилити склад Ляказеттом. Серед можливих претендентів на гравця також називаються «Монако» та «Ліон» – 4% ймовірності або коефіцієнт 26,0.

Нагадаємо, що Александр перейшов в лондонський «Арсенал» з «Ліона» влітку 2017-го року. За його трансфер керівництво «Канонірів» заплатило французькому клубу 53 мільйони євро. Чинний трудовий договір нападника розрахований до літа 2022-го року. У минулому сезоні англійської Прем’єр-ліги Ляказетт зіграв 30 поєдинків, записавши на свій рахунок десять забитих м’ячів і шість результативних передач.

Раніше стало відомо, що туринський «Ювентус», згідно з котируваннями букмекерської компанії Paddy Power, вважається фаворитом у боротьбі за нападника каталонської «Барселони» Луїса Суареса.

Букмекери: 69% – ймовірність трансферу Хамеса Родрігеса в «Евертон»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт