Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: 28% – шанси «ПСЖ» без Неймара обіграти «Барселону» на «Камп Ноу»

Владислав Стародубцев
У першому поєдинку 1/8 фіналу Ліги чемпіонів «Барселона» у рідних стінах прийматиме чинного чемпіона Ліги 1 – «ПСЖ». Які коефіцієнти на це протистояння підготували у букмекерській компанії 1xBet – читайте у бетторському прев’ю «РБ».
Букмекери: 28%, що «ПСЖ» без Неймара обіграє «Барселону» на «Камп Ноу»

Букмекери: 28%, що «ПСЖ» без Неймара обіграє «Барселону» на «Камп Ноу»

Найпрестижніший клубний турнір Європи повертається після більш як двомісячної паузи топовою дуеллю «Барселони» і «ПСЖ». Майбутня зустріч повна символізму для обох керманичів: матч стане першим серйозним іспитом на міцність новоспеченого головного тренера парижан Маурісіо Почеттіно, а його візаві – Рональд Куман – вперше у тренерській кар’єрі братиме участь у плей-оф Ліги чемпіонів. 

Куман і Почеттіно добре знають один одного по АПЛ

Куман і Почеттіно добре знають один одного по АПЛ

За оцінкою аналітиків, фаворитом зустрічі будуть господарі: шанси Мессі та КО переграти суперника – 48% (коефіцієнт – 2.06), тоді як імовірність здобуття трьох очок парижанами оцінюють у 28% (котирування – 3.46). На нічию пропонують «зарядити» за 4.10, що відповідає 24%

Найімовірніше, команди подарують уболівальникам результативний матч: 63% (1.50), що буде зафіксований тотал більше 2,5 м’ячів, 37% (2.52) – шанси «низового» рахунку. Зіграє парі за 3.19 (29%), якщо обидві команди проб’ють індивідуальний тотал забитих м’ячів більше 1,5. 

Шестиразовий володар «Золотого м’яча» Ліонель Мессі – перший за шансами на гол у складі «Барселони» (1.72, 55%). У лінії на забиті м’ячі «ПСЖ» фаворитом значиться Кіліан Мбаппе (2.40, 39%). 38% (2.79) – імовірність звитяги каталонців з гандикапом щонайменше у два голи (фора -1), на аналогічний результат, але на користь парижан, пропонують укласти парі за 5.85, що дорівнює 17%.  

Статистичні факти про матч «Барселона» – «ПСЖ»

  • «ПСЖ» жодного разу у клубній історії не перегравав «Барселону» на «Камп Ноу»: 6 матчів у всіх турнірах (4 поразки і 2 нічиї).
  • У попередніх трьох поєдинках в Каталонії «Блаугранас» неодмінно пробивали індивідуальний тотал більше 1,5: 6:1, 2:0, 3:1.
  • Тотал більше 3,5 був зафіксований у чотирьох з п’яти минулих поєдинків: 6:1, 0:4, 2:0, 1:3, 3:1, 3:2.
  • Матчі за участі «Барселони» і «ПСЖ» – це бенефіс атаки, адже команди достатньо багато забивають: каталонці у середньому за матч 2.0, а парижани – 1.50.
  • Безпрограшна серія «Блаугранас» на «Камп Ноу» у Ла Лізі налічує 8 поєдинків: востаннє команда Кумана програвала вдома «Реалу» (1:3) у 7-му турі. Водночас у попередньому поєдинку Ліги чемпіонів в Барселоні місцевий колектив зазнав нищівної поразки від туринського «Ювентуса» (0:3) у заключному турі групового етапу.
  • У попередніх п’яти з шести матчів за участі «Барси» у всіх турнірах був зафіксований тотал більше 2,5.
  • Бразилець Неймар – найкращий бомбардир останніх п’яти поєдинків «ПСЖ» і «Барселони». Прикметно, що усі м’ячі він забивав ще у складі «Блаугранас», адже попередній матч між цими командами відбувся чотири роки тому, коли 29-річний форвард захищав кольори каталонців.
Неймар «возить» «ПСЖ»

Неймар «возить» «ПСЖ»

Кадрові втрати обох команд

У лазареті «Барселони» з різноманітними травмами перебувають Коутінью, Жерар Піке, Ансу Фаті, Серхі Роберто, Рональд Араухо і Мартін Брейтвейт, тож зазначені виконавці точно не допоможуть команді. 

В таборі «ПСЖ» теж вистачає втрат. Через пошкодження не зіграють Анхель Ді Марія, Хуан Бернат, Колін Дагба, Тімоте Пембеле, і напевно найбільша трагедія парижан, Неймар. Під питанням участь Марко Вератті та Рафіньї. 

Матч 1/8 фіналу ЛЧ «Барселона» – «ПСЖ» зіграють у вівторок, 16-го лютого. Зустріч обслуговуватиме досвідчений арбітр Бйорн Кюйперс, який дасть стартовий свисток о 22:00. Поєдинок у прямому ефірі покаже телеканал «Футбол 1».

Підписуйтеся на «РБ» у Telegram та Instagram.

Ліга чемпіонів: букмекер назвав фаворитів після жеребкування плей-оф раунду

Букмекери назвали шанси Мбаппе покинути «ПСЖ»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт