Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: який клуб стане наступним в кар’єрі Ігуаїна?

Владислав Стародубцев
Форвард «Ювентуса» та збірної Аргентини Гонсало Ігуаїн може незабаром змінити клубну прописку. Новоспечений тренер «Старої синьйори» Андреа Пірло прагне продати досвідченого виконавця. Букмекерська компанія 1xBet пропонує спрогнозувати, в якому клубі продовжить виступи футболіст.
Букмекер приймає ставки на наступний клуб Ігуаїна

Букмекер приймає ставки на наступний клуб Ігуаїна

Найімовірніше, після представлення «Професора» на тренерському містку туринців дні Ігуаїна в «Ювентусі» полічені, принаймні про це стверджує авторитетний журналіст Ніколо Скіра у Twitter.

За словами медійника, Пірло прагне розпочати командну перебудову, тому готовий продати одразу кількох ветеранів. Серед яких вінгер Дуглас Коста, хавбек Самі Хедіра та нападник Гонсало Ігуаїн.

Керівництво «Ювентуса поділяє позицію головного тренера, однак продати аргентинця буде нелегким завдання, оскільки він заробляє понад 7,5 млн євро щорічно. Такі фінансові апетити не приваблюють потенційних покупців, а тому на Ігуаїна не надто великий попит на трансферному ринку.

Згідно з оцінкою аналітиків букмекерської компанії 1xBet, Гонсало, найімовірніше, продовжить кар’єру за океаном. Головним претендентом на підписання форварда є «Лос-Анджелес Гелексі», де свого часу виступали зірки штибу Златана Ібрагімовича та Стівена Джеррарда.

Шанси Ігуаїна перейти в цей клуб після наступного трансферного вікна оцінили у 52% ймовірності (коефіцієнт 1.91). Серед інших варіантів пропонують розглянути трансфер у будь-який китайський (4.32, 23%) або аргентинський (6.0, 17%) клуби.

Ставку за 8.0 (12,5%) розрахують як виграшну, якщо нападник повернеться до «Наполі». Саме на півдні Італії Гонсало зумів гучно про себе заявити, а згодом перейшов у Реал. На перебіг подій, за яким він повернеться у Серію А, але в «Мілан», пропонують укласти парі за 14.0 (7%).

У сезоні 2019/2020 аргентинець забив 8 голів та віддав 4 гольові передачі у 32-х матчах Серії А. Контракт 32-річного гравця з чинним чемпіоном Італії діє до літа наступного року. За розрахунками фахівців порталу Transfermarkt, його вартість складає трохи більше як 25 млн євро.

«Рейтинг Букмекерів» писав, що коефіцієнт на трансфер форварда «Юве» Кріштіану Роналду в «ПСЖ» обвалився до рекордно низького.

Букмекери приймають ставки на успіхи Пірло у «Ювентусі»

На тлі фіаско «Барси» в ЛЧ: букмекери обвалили котирування на трансфер Мессі в «Інтер»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт