Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекер Paddy Power «затролив» боксера Тайсона Ф’юрі

Рейтинг Букмекерів
Відомий своїми епатажними рекламними кампаніями ірландський букмекер Paddy Power представив світу черговий приклад агресивного маркетингу, пов’язаного з «наїздом» на зірку спорту. Цього разу об’єктом став чемпіон світу з боксу у важкій вазі Тайсон Ф’юрі.
Британський боксер став черговою жертвою Paddy Power

Британський боксер став черговою жертвою Paddy Power

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO і IBO, Ф’юрі останнім часом частенько напрочуд різко висловлювався на адресу сексуальних меншин. У числі іншого він заявив, що гомосексуалізм і аборти на кшталт педофілії і повинні переслідуватися законом.

Після того, як телекомпанія ВВС номінувала його на звання «Людина року» за перемогу над Володимиром Кличком, в північноірландському Белфасті пройшла акція протесту групи представників ЛГБТ. На їх «праведний» гнів не вплинули і вибачення, які приніс боксер.

«Я багато чого говорив в минулому, але не хотів нікого образити. Все було сказано з насмішкою. Я вважаю це грою і веселощами. Я несерйозна людина. Якщо я комусь заподіяв біль своїми словами, то я прошу вибачення перед усіма, кого образив. Я не мав наміру робити це», – заявив Ф’юрі.

Paddy Power, у свою чергу, спритно використала цю ситуацію, розмістивши зображення танцюючого Ф’юрі на тлі прапора руху ЛГБТ перед SSE Arena, де проходила акція протесту, приписавши слоган «Don’t be furious, be fabulous!».

Також Paddy Power зробила відповідний запис у соціальній мережі Twitter для того, щоб боксер неодмінно був в курсі витівки.

Людиною року за версією ВВС Став британський тенісист Енді Маррей, який привів збірну команду Великобританії до перемоги в Кубку Девіса.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт