Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекер оцінив шанси Роналду забити 500 голів в топ-5 чемпіонатах Європи

Сергій Гумен
БК Tennisi запропонувала у своїй спеціальній лінії ставки на результативність португальського форварда Кріштіану Роналду в найближчі роки. Аналітики контори оцінили шанси досвідченого португальця забити 500 м’ячів в топ-5 європейських лігах.
Букмекер оцінив шанси Роналду забити 500 голів в топ-5 чемпіонатах Європи

Букмекер оцінив шанси Роналду забити 500 голів в топ-5 чемпіонатах Європи

Нападник національної збірної Португалії і туринського «Ювентуса» Кріштіану Роналду, попри свої 35 років, продовжує радувати шанувальників футболу своєю результативною грою. Наразі на рахунку бомбардира 437 забитих м’ячів в рамках топ-5 європейських чемпіонатів. Йдеться про англійську Прем’єр-лізу, німецьку Бундеслігу, італійську Серію А, іспанську Прімеру та французьку Лігу 1.

Букмекерська контора Tennisi запропонувала у своїй лінії ставки на результативність Роналду в найближчі роки, адже футболіст поки не замислюється про завершення ігрової кар’єри. Аналітики компанії оцінили шанси Кріштіану забити 500 голів в топ-5 чемпіонатах Європи. 46% ймовірності або коефіцієнт 2,0 букмекер запропонував на сценарій, за яким португальський форвард зможе відзначитися такою кількістю забитих м’ячів. Якщо ж нападнику не скориться кордон в 500 голів, зіграє котирування 1,72, що дорівнює 54% ймовірності.

Нагадаємо, що на старті своєї кар’єри Роналду виступав за англійський «Манчестер Юнайтед». У футболці «Червоних дияволів» португальський голеадор провів 196 матчів у Прем’єр-лізі в період з 2003-го по 2009-й рік і відзначився 84 голами. Після цього Кріштіану перейшов в мадридський «Реал», за який виступав з 2009-го по 2018-й рік. У складі «Королівського» клубу португалець зіграв 292 поєдинки в рамках чемпіонату Іспанії й забив 311 м’ячів. З літа 2018-го року нападник захищає кольори туринського «Ювентуса». За «Стару синьйору» Роналду провів 53 зустрічі в Серії А, записавши на свій рахунок 42 голи. У загальній сумі в активі Кріштіану 437 голів в рамках топ-5 європейських ліг.

Додамо, що чинний трудовий договір досвідченого португальського виконавця з туринським грандом розрахований до середини 2022-го року.

Раніше «Рейтинг Букмекерів» повідомляв, що експерти оцінили шанси Роналду завершити кар’єру в наступні два роки.

Букмекери: 7% – ймовірність камінг-ауту Роналду до кінця 2020 року

Букмекери: чи стане Роналду найкращим бомбардиром в історії Серії А?

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт