Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекер оцінив шанси Грізманна залишитися в «Барселоні» після закінчення літнього трансферного вікна

Сергій Гумен
Форвард Антуан Грізманн не зміг стати лідером каталонської «Барселони» і може бути проданий вже цього літа в інший клуб. Експерти букмекерської компанії Tennisi оцінили шанси французького футболіста залишитися на «Камп Ноу».
Букмекер оцінив шанси Грізманна залишитися в «Барселоні» після закінчення літнього трансферного вікна

Букмекер оцінив шанси Грізманна залишитися в «Барселоні» після закінчення літнього трансферного вікна

Французький нападник Антуан Грізманн, який перейшов минулого літа з мадридського «Атлетіко» в каталонську «Барселону», не зміг стати суттєвим підсиленням для «Синьо-гранатових». Керівництво іспанського гранда розчарувалося у можливостях 29-річного футболіста і задумалося над продажем гравця в літнє трансферне вікно.

Згідно з інформацією іспанських та британських ЗМІ, Грізманн може продовжити кар’єру в топ-клубі англійської Прем’єр-ліги. Зацікавленість в послугах форварда проявляють «Манчестер Сіті» та «Манчестер Юнайтед». Також підписати Антуана розраховує французький «ПСЖ», який підшукує посилення в атаку на випадок можливого відходу з команди Киліана Мбаппе або Неймара.

У зв’язку з останніми чутками букмекерська контора Tennisi вирішила оцінити шанси Грізманна залишитися на «Камп Ноу» після закінчення поточного трансферного вікна. Аналітики компанії схиляються до того, що попри різноманітну інформацію, французький нападник нікуди не піде цього літа і залишиться в каталонській команді як мінімум до зимового трансферного вікна. На такий варіант розвитку подій приймаються ставки з коефіцієнтом 1,5, що дорівнює 67% ймовірності.

Якщо ж футболіст все-таки покине «Барселону» в поточне трансферне вікно, то любителі ставок зможуть спрогнозувати його майбутній клуб. Найімовірнішим претендентом на Грізманна називається французький «ПСЖ». Сценарій, за яким Антуан перейде у паризький гранд, оцінюється в 40% ймовірності (котирування – 2,5). Також можна зробити ставку на перехід нападника в «Манчестер Юнайтед». Всього 14% ймовірності (коефіцієнт – 7,0) експерти дають на те, що «Червоні дияволи» оформлять трансфер французького форварда цього літа. Серед можливих варіантів продовження кар’єри футболіста фігурує «Манчестер Сіті». Цей варіант вважається найменш ймовірним із запропонованих в лінії букмекерської контори – котирування 10,0 (10%).

Нагадаємо, що Антуан перейшов в каталонську «Барселону» минулого літа з мадридського «Атлетіко» за 120 мільйонів євро. Трудовий договір нападника з «Синьо-гранатовими» розрахований до середини 2024-го року. Грізманн у сезоні 2020/2021 взяв участь в 44 поєдинках на клубному рівні, забив 15 голів і віддав чотири результативні передачі.

Сьогодні «Рейтинг Букмекерів» писав, шо букмекерська компанія BetVictor приймає ставки на новий клуб півзахисника Адама Лаллани.

«Динамо», «Шахтар», «Ліверпуль»: букмекери приймають ставки на наступний клуб Ярмоленка

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт