Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекер оцінив імовірність повернення Ярмоленка в київське «Динамо»

Сергій Гумен
Український півзахисник Андрій Ярмоленко не здобув слави в Європі, а тому може в недалекому майбутньому повернутися догравати в український чемпіонат. Аналітики букмекерської компанії Favbet оцінили шанси футболіста підписати контракт з київським «Динамо», за яке раніше виступав гравець.
Букмекер оцінив імовірність повернення Ярмоленка в київське «Динамо»

Букмекер оцінив імовірність повернення Ярмоленка в київське «Динамо»

Атакувальний півзахисник національної збірної України та лондонського «Вест Хема» Андрій Ярмоленко так і не зміг належним чином зарекомендувати себе в англійській Прем’єр-лізі. Днями британські ЗМІ повідомили, що 30-річний футболіст більше не входить в плани головного тренера «Молотобійців» Девіда Мойеса.

На тлі останніх чуток не виключений варіант повернення вінгера в українську Прем’єр-лігу, а саме – в київське «Динамо». Відповідно до котирувань спеціальної лінії букмекерської контори Favbet, 29% ймовірності або коефіцієнт 3,5 дають на те, що Ярмоленко підпише контракт зі столичним клубом до 31-го грудня 2020-го року.

Нагадаємо, що чинний трудовий договір Андрія з лондонським «Вест Хемом» розрахований до середини 2022-го року. Українець перейшов у лондонську команду влітку 2018-го року з дортмундської «Боруссії» за 24 мільйони євро. Півзахисник взяв участь в 15 поєдинках чемпіонату Англії сезону 2019/2020, в яких відзначився трьома забитими м’ячами й однією результативною передачею. Наразі Прем’єр-ліга перебуває на карантині через пандемію коронавірусу.

Ярмоленко виступав у складі київського «Динамо» з 2006-го по 2017-й рік. У серпні 2017-го року Андрій залишив «Біло-синіх» і перейшов у дортмундську «Боруссію» за 25 мільйонів євро. На рахунку вінгера 228 зіграних поєдинків в чемпіонаті України за київський гранд і 99 голів. У складі національної команди півзахисник провів 86 матчів і відзначився 37 забитими м’ячами.

Раніше стало відомо, що букмекери розпочали приймати ставки на призначення Віктора Скрипника головним тренером «Динамо» влітку поточного року.

Суркіс прокоментував можливість призначення Скрипника тренером «Динамо»

Букмекери оцінили ймовірність проведення футбольного матчу без лайнсменів

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт