Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекер оцінив імовірність перемоги Ломаченка в бою з Теофімо Лопесом

Сергій Гумен
32-річний українець вважається фаворитом майбутнього чемпіонського бою проти американця Теофімо Лопеса. Шанси Василя Ломаченка відсвяткувати перемогу відповідають 80% ймовірності (коефіцієнт – 1,17). Перебіг подій, за яким Василь виграє достроково, оцінюється в 33% ймовірності (3,0). На перемогу українця за очками можна зробити ставку з котируванням 1,8 (56%).
Букмекер оцінив імовірність перемоги Ломаченка в бою з Теофімо Лопезом

Букмекер оцінив імовірність перемоги Ломаченка в бою з Теофімо Лопесом

Через кілька днів відбудеться поєдинок між українським боксером Василем Ломаченком, який володіє поясами за версіями WBA, WBC і WBO в легкій вазі, і чемпіоном світу за версією IBF Теофімо Лопесом.

Згідно з оцінкою букмекерської компанії Favbet, 32-річний представник України вважається явним фаворитом майбутнього чемпіонського бою. Шанси Ломаченка відсвяткувати перемогу і стати абсолютним чемпіоном в легкій вазі становлять 80% ймовірності (котирування – 1,17). Сценарій, за якого Василь виграє нокаутом, оцінюється в 33% ймовірності (3,0). На «вікторію» українського боксера за очками можна зробити ставку з котируванням 1,8 (56%).

Якщо в цьому поєдинку буде зафіксована нічия за підсумками 12 раундів, зіграє ставка з коефіцієнтом 29,0, що дорівнює всього 3% ймовірності.

Що стосується шансів Теофімо Лопеса, то на сенсаційну перемогу 23-річного американця аналітики букмекерської контори пропонують поставити з котируванням 5,5 (17%). Укласти парі на дострокову перемогу представника США можна з коефіцієнтом 6,5, що дорівнює 15% ймовірності. Шанси Лопеса перемогти Ломаченко за очками складають 12% ймовірності (8,5).

«Найскладніше в легкій вазі – подолати габарити та розмах рук суперника, більше нічого. Тут важлива стратегія, вміння швидко думати та швидко приймати рішення. Це ключ до перемоги. Лопеса не навчили стежити за словами. Коли ти говориш такі речі, ти повинен за них відповідати. Перш за все я хочу виграти цей бій. Не думаю, що він до кінця розуміє, з чим зіткнеться. Я маю намір затягнути його в глибокі води, на дно, і тримати там без повітря», – заявив Ломаченко.

«Кажуть, що Ломаченко не зупинити, що він бог. Але ніхто не бачить того, що бачу я. У нього є сайдстепи, а у мене лівий хук. Є шанс, що Василь потрапить прямо на нього. Його переміщення по рингу не виявлять переможця бою. У мене є боксерські навички, і ніхто ще не бачив їх на максимумі. До того ж я б’ю з обох рук. Я готовий до всього. Упевнений, він недооцінює мене. А я оцінюю його на 100%», – сказав Лопес.

Ломаченко провів 15 поєдинків на професійному рингу, в яких відсвяткував 14 перемог (10 – нокаутом). Єдиної поразки Василь зазнав на старті своєї кар’єри від досвідченого мексиканського бійця Орландо Салідо. Долю бою вирішили суддівські записки – 115:113, 112:116, 113:115.

Лопес здобув 15 перемог у 15 проведених боях. 12 поєдинків завершилися достроковою перемогою американського боксера. У своєму останньому бою Теофімо завоював чемпіонський пояс за версією IBF, легко здолавши нокаутом африканця Річарда Коммі у другому раунді.

Бій Василя Ломаченка і Теофімо Лопеса спочатку мав відбутися навесні 2020-го року, проте пандемія коронавірусу внесла корективи в календар боксерських шоу. Через це поєдинок довелося відкласти. В результаті було прийнято рішення провести бій в ніч на 18 жовтня в Лас-Вегасі.

Василь Ломаченко проти Теофімо Лопеса: прев’ю бою від експертів Pinnacle

Ломаченко отримає рекордний гонорар за бій з Лопесом – відома сума

Промоутер готовий організувати бій Ломаченко – Девіс

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт