Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекер назвав фаворитів премії Golden Boy

Владислав Стародубцев
Букмекерська компанія «Фан Спорт» пропонує спрогнозувати гравця, котрого визнають найкращим молодим футболістом Європи. За розрахунками аналітиків, одразу у трьох талантів найбільше шансів на перемогу в премії Golden Boy.
Букмекер назвав фаворитів премії Golden Boy

Букмекер назвав фаворитів премії Golden Boy

Список номінантів на престижну нагороду від відомого італійського видання Tuttosport скоротився до 20. На жаль, цьогоріч до двадцятки головних талантів Старого Світу не потрапив жоден представник нашої Прем’єр-ліги або українець, хоча у сорок найкращих потрапили одразу двоє – форвард «Динамо» та збірної України Владислав Супряга та один з лідерів півзахисту «Шахтаря» Маркос Антоніо.

У списку гравців, які продовжать боротьбу за нагороду, залишилися футболісти «Боруссії» Дортмунд Джейдон Санчо, Ерлінг Холанд, а також Альфонсо Девіс, який захищає кольори «Баварії», вундеркінд з «Барселони» Ансу Фаті, одна з головних надій «Манчестер Сіті» Філ Фоден та інші.

На цю мить у голосуванні уболівальників лідирує півзахисник «РБ Лейпциг» Домінік Собослай – за талановитого угорця проголосували 17% голосів. Втім, за оцінкою фахівців, головними претендентами на перемогу у премії Golden Boy є форвард «Боруссії» Дортмунд Ерлінг Холанд (1.85, 54% ймовірності), захисник «Баварії» Альфонсо Девіс (2.30, 43%), вінгер «Боруссії» Дортмунд Джейдон Санчо (2.75, 36%).

Дещо нижчі шанси виграти нагороду у хавбека «Манчестер Сіті» Філа Фодена (7.0, 14%) та вінгера «Барселони» Анссумане Фаті (12.0, 8%).

Серед інших номінантів на звання найкращого молодого гравця Європи фігурують імена Едуарда Камавінги (21.0, 5%), який долучився до розгрому збірної України від Франції, нападника «Манчестер Юнайтед» Мейсона Грінвуда (21.0, 5%), новачка «Мілана» Саyндро Тоналі (26.0, 4%), проміжного лідера голосування Домініка Соболслая (31.0, 3%), півзахисника «Челсі» Каллума Хадсон-Одоя (31.0, 3%), вінгера «Ювентуса» Деяна Кулусевскі (31.0, 3%), наконечника атак «Лілля» Джонатана Девіда (34.0, 3%) та вінгера мадридського «Реала» Вінісіуса Жуніора (41.0, 2,5%).

Півзахисник «Аякса» Раян Гравенберх (100.0, 1%), захисник «ПСЖ» Мітчелл Баккер (100.0, 1%) і Родріго Сільва де Гоїс (100.0, 1%) з «Реала» – найменш імовірні переможці Golden Boy 2020.

Нагороду найкращому молодому гравцеві Європи під назвою Golden Boy запровадив головний редактор Tuttosport у 2003-му році. Першим лауреатом премії став Рафаель ван дер Варт з «Аякса». Її володар повинен бути не старшим за 21 рік і виступати в елітному дивізіоні одного з чемпіонатів Старого Світу.

Як повідомляв «Рейтинг Букмекерів», компанія Favbet пропонує клієнтам ексклюзивну ставку на європейський футбол з коефіцієнтом 150.0.

Одна ставка – і ти у погоні за тачкою: БК Favbet розігрує Jaguar

Букмекери: Мессі – фаворит бомбардирської гонки Ла Ліги

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт