Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекер назвав фаворита матчу Нідерланди – Італія

Сергій Гумен
Збірна Нідерландів на своєму домашньому стадіоні зустрінеться з національною командою Італії в рамках другого туру групового раунду Ліги націй. Згідно з оцінкою букмекерської контори Favbet, господарі поля вважаються фаворитами майбутнього протистояння.
Букмекер назвав фаворита матчу Нідерланди - Італія

Букмекер назвав фаворита матчу Нідерланди – Італія

У другому турі групового етапу Ліги націй відбудеться гучне протистояння – збірна Нідерландів в Амстердамі зіграє проти команди Італії. Господарі вважаються фаворитами цього поєдинку.

Букмекерська компанія Favbet оцінила шанси «Помаранчевих» здобути перемогу над «Скуадрою адзуррою» в 41% ймовірності (коефіцієнт – 2,38). Ставки на нічийний результат приймаються з котируванням 3,1 (31%). Якщо ви схиляєтеся до перемоги збірної Італії, то вашій увазі наданий коефіцієнт 3,45, що відповідає 28% ймовірності.

Зробити ставку на те, що команда Нідерландів проб’є фору (-1), можна з котируванням 3,7 (26%). Шанси гостей відсвяткувати перемогу з аналогічним гандикапом оцінюються лише в 15% ймовірності (6,2).

У зустрічі між збірними Нідерландів та Італії експерти прогнозують нерезультативний футбол. Імовірність того, що в цьому матчі буде зафіксовано тотал менше (2,5), дорівнює 55% (1,78). Якщо ви не підтримуєте думку аналітиків і вважаєте, що команди проб’ють запропонований тотал, вашій увазі наданий коефіцієнт 2,14 (45%).

Ставки на варіант «обидві заб’ють» приймаються з котируванням 1,83, що становить 52% ймовірності.

Рахунок 1:1 вважається найімовірнішим результатом майбутнього поєдинку. На такий розвиток подій встановлений коефіцієнт 5,7 (18%).

Сценарій, за якого в майбутньому поєдинку головний арбітр Фелікс Брих покаже червону картку, оцінюється у 21% ймовірності (4,45). Також можна зробити ставку на призначення пенальті в цьому матчі. Якщо рефері вкаже на «точку», зіграє парі з котируванням 2,65 (35%).

Найвищі шанси відзначитися забитим м’ячем у складі збірної Нідерландів має нападник Мемфіс Депай. Імовірність голу у виконанні 26-річного футболіста складає 42% (2,4). Трохи гірші шанси вразити ворота Джанлуїджі Доннарумми має інший форвард – Люк де Йонг. На гол цього гравця встановлене котирування 2,8 (36%). Топ-3 претендентів відзначитися забитим м’ячем у складі «Помаранчевих» замикає вінгер Квінсі Промес – 28% або коефіцієнт 3,5.

Нападник Чіро Іммобіле вважається фаворитом на гол у складі національної команди Італії. Шанси на його результативний удар оцінюються в 36% ймовірності (2,8). Якщо гол собі в актив запише форвард Андреа Белотті, зіграє ставка з котируванням 3,0 (33%). Трохи менше букмекери вірять в гол від нападника Мойзе Кіна – 31% ймовірності (3,2).

Попередні матчі між Нідерландами та Італією

Статистика збірної Нідерландів у 21 матчі проти команди Італії: В3 Н9 П9. В останній раз суперники зустрічалися в товариському поєдинку в Турині у 2018-му році, тоді була зафіксована нічия з рахунком 1:1.

«Помаранчеві» не знають перемог в п’яти останніх матчах проти «Скуадри адзурри» (Н3 П2). Попередню перемогу над італійцями (3:0) збірна Нідерландів здобула в стартовому турі групового раунду чемпіонату Європи-2008.

Орієнтовні стартові склади на матч Нідерланди – Італія

Нідерланди: Сілессен, Хатебур, Велтман, ван Дейк, Аке, де Рон, де Йонг, ван де Бек, Вейналдум, Промес, Депай.

Італія: Доннарумма, Флоренці, Бонуччі, К’єлліні, Бірагі, Сенсі, Барелла, Дзаньоло, Жоржиньо, Іммобіле, Інсіньє.

Нагадаємо, що в першому турі групового турніру збірна Нідерландів здобула мінімальну домашню перемогу над Польщею з рахунком 1:0. Єдиний гол собі в актив записав нападник Стівен Бергвейн. Національна команда Італії в стартовому турі грала на своєму полі проти Боснії та Герцеговини. «Скуадра адзурра» не змогла перемогти суперника, зустріч завершилася внічию 1:1. Голами відзначилися півзахисник Стефано Сенсі та форвард Едін Джеко.

Матч Нідерланди – Італія відбудеться у понеділок, сьомого вересня, на стадіоні «Амстердам Арена» в місті Амстердам. Цю зустріч обслуговуватиме бригада німецьких арбітрів на чолі з Феліксом Брихом. Допомагати йому будуть асистенти Марк Борш та Штефан Лупп. Резервний суддя – Крістіан Дінгерт.

Поєдинок другого туру групового етапу Ліги націй почнеться о 21:45 за київським часом. Пряму трансляцію матчу організує телеканал «Футбол 1».

«Рейтинг Букмекерів» повідомляв, що БК Favbet оцінила імовірність перемоги збірної України над Іспанією.

Іспанія – Україна: прогноз і ставка В’ячеслава Заховайла

Іспанія – Україна: прогноз і ставка Ігоря Циганика

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт